Home » Sauna Acties » Aufguss WM 2019

Aufguss WM Wild Card Event

Gun jezelf ontspanning en maak gebruik van de relaxte acties van de diverse sauna & thermen!

Heb jij soms ook ‘t idee dat de hele wereld aan je voorbij vliegt en de stop-knop ontbreekt? Trakteer jezelf eens op een heerlijk dagje sauna en ontdek hoe zacht ‘t leven ook kan zijn.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Ben jij een echte sauna fan?

Kom dan naar het speciale Aufguss WM Wild Card Event op 24 en 25 augustus

Het grootste sauna-event ter wereld vindt dit jaar plaats bij Thermen Berendonck; het Wereldkampioenschap Opgieten ofwel Aufguss Weltmeisterschaft (WM) 2019. Van 16 tot en met 22 september strijden de bijna 100 beste saunameesters van de wereld om de wereldtitel. Je kan alvast komen voorproeven op 24 en 25 augustus, lees snel verder!

SpaOne zomer actie

Extra Wild Cards voor saunameesters van Quality Wellnessresorts

Omdat Thermen Berendonck dit jaar de locatie is waar het Aufuss WM wordt georganiseerd, mogen we als gastlocatie 1 extra team en 1 extra single show inzenden voor het Auguss WM. Wie dat gaan worden? Dat bepaalt een zestallige jury (met internationale juryleden) op zaterdag 24 en zondag 25 augustus tijdens een speciaal WM Wild Card Aufguss Event. Op deze twee dagen strijden de beste saunameesters van Quality Wellnessresorts, tien singles en twee teams, om de Aufguss WM Wild Card - Single en Aufguss WM Wild Card - Team.

Kom jij alvast voorproeven voor het WM?

Hier wil je als echte sauna liefhebber natuurlijk bij zijn! Dat kan tijdens het speciale WM Aufguss Wild Card evenement, waar de deelnemers hun showopgietingen verzorgen. Deze vinden plaats in het Sauna Theater, zowel op zaterdag als zondag om 11.00, 12.00 en 13.00 uur en om 15.00, 16.00 en 17.00 uur. Als bezoeker van Thermen Berendonck op deze dagen kun je deze opgietingen gratis bijwonen (op basis van beschikbaarheid). De shows van de deelnemers worden beoordeeld volgens de WM richtlijnen, de uitslag wordt op zondag 25 augustus rond 18.30 uur bekend gemaakt. Dan weten we wie er alsnog mee mag strijden om de felbegeerde wereldtitel tijdens het Aufguss WM!

Ben jij erbij? Boek snel je entree voor 24 of 25 augustus!

Aufguss WM

Van 16 tot 22 september vindt het Aufguss WM plaats. Op maandag is de opening en vindt de loting plaats. Hierin wordt duidelijk op welke dagen en tijden de singles en teams gaan strijden tijdens de voorrondes op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vrijdag avond wordt de uitslag van de voorrondes bekend gemaakt en wordt duidelijk wie er op zaterdag in de finale strijden. Op zaterdagavond worden de winnaars bekend gemaakt, op zondag voeren de winnaars (top 3 van singles en teams) nog 1 keer hun show op. Kortom een week boordevol aufguss met maar liefst 16 internationale showopgietingen van wereldniveau per dag! Meer informatie en arrangementen vind je op: https://www.thermenberendonck.nl/aufguss-wm/

Thermen Berendonck

Logo Thermen Berendonck Oude Teersdijk 15
6603 KJ Wijchen
T. 024 792 0092
www.thermenberendonck.nl


Lees ook:

Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]