Home » Sauna Acties » SaunaMail Acties » Herfst acties bij Thermen Holiday

Thermen Holiday

Gun jezelf ontspanning en maak gebruik van de relaxte acties van de diverse sauna & thermen!

Heb jij soms ook ‘t idee dat de hele wereld aan je voorbij vliegt en de stop-knop ontbreekt? Trakteer jezelf eens op een heerlijk dagje sauna en ontdek hoe zacht ‘t leven ook kan zijn.

Thermen Holiday

Herfst acties Thermen Holiday

Tip voor je herfstdip!

De zomer is voorbij en we gaan koudere temperaturen en donkere dagen tegemoet. Verlangt u ook zo naar de warmte en wilt u zich lekker verwennen? Dan heeft Thermen Holiday zeer voordelige herfsttips voor u in de aanbieding!

Sauna-entree € 19,50 per persoon

Thermen Holiday is vernieuwd en deze herfst kunt u voordelig de nieuwe faciliteiten ervaren. Voor slechts € 19,50 kunt een hele dag (10:00 t/m 23:30 uur) genieten van alle saunafaciliteiten en baden. Print de voucher uit en lever hem in tijdens uw bezoek!

Heerlijk Hammam: Hoge kortingen

In de maand oktober hebben wij heerlijk warme en weldadige, maar vooral voordelige hammamrituelen voor u in petto! Laat u scrubben met dadelpitten tijdens de Izmir Delight voor slechts € 27,50 of wilt u het nieuwe Kobejagi Ritueel voor € 29,50 zelf ervaren? U kunt zich ook 50 minuten lang in de watten laten leggen tijdens de Sultan's Choice voor € 55,50. Print de kortingsvouchers uit en reserveer direct via de website! Dan gaat u gegarandeerd met een zijdezachte huid het najaar in.

Actie Thermen Holiday

Super Combo: Sauna & Hammam € 38,50 ipv € 68,50!

Geprikkeld door de hammamrituelen? Dan maken we het nog aantrekkelijker voor u: Reserveer nu een Hammam Ritueel samen met een saunabezoek voor slechts €38,50 (i.p.v € 68,50)! Boek nu het Sauna & Hammam arrangement en u geniet een hele dag van alle saunafaciliteiten en een heerlijk Hammam Ritueel waarna uw huid schoon en zijdezacht aanvoelt. Tevens ontvangt u bij vertrek een leuk presentje.

Herfstknaller arrangement € 28,50 per persoon

Nog zo’n geweldige tip voor uw herfstdip: Voor slechts €28,50 per persoon kunt u van 10:00 uur tot 23:30 uur genieten van alle saunafaciliteiten, deelnemen aan diverse löyly-rituelen, genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers en gebruik maken van een shiatsu massagestoel of zonnebruiner van 15 minuten.

Löyly Marathon 17 t/m 19 oktober

In het weekend van 17 t/m 19 oktober is het eindelijk zo ver, drie dagen lang van 12:00 uur t/m 21:00 uur, ieder uur een löyly. Drie dagen vol met verrassende löyly’s die zowel in de Banja- als in de Kelosauna worden gegeven. Wat mag u van zo’n dag verwachten? Uitéénlopende löyly’s die, zoals u van ons gewend bent, met passie en liefde worden gegeven. Ook zult u de nodige ontspanning, warmte, lekkere geuren en natuurlijk gezelligheid beleven. Reserveert u dit enerverende evenement alvast in uw agenda?

Thermen Holiday

Logo Thermen Holiday Schiedam Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam
T: 010 - 449 32 50
www.thermenholiday.nl


Lees ook:
Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]