Home » Sauna Acties » Sauna Cadeaubonnen » Wellnessbon

Wellnessbon

Gun jezelf ontspanning en maak gebruik van de relaxte acties van de diverse sauna & thermen!

Heb jij soms ook ‘t idee dat de hele wereld aan je voorbij vliegt en de stop-knop ontbreekt? Trakteer jezelf eens op een heerlijk dagje sauna en ontdek hoe zacht ‘t leven ook kan zijn.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Wellnessbon

Dé cadeaubon op het gebied van beauty, ontspanning en gezondheid!

Je kunt de cadeaubon bestellen in een hele mooie cadeaubox, inclusief brochure, ansichtkaart met persoonlijke boodschap en natuurlijk de Wellnessbon zelf. Maar het is ook mogelijk om de Wellnessbon direct uit te printen of toe te sturen per e-mail. Allemaal in een door jezelf gekozen thema en eventueel voorzien van persoonlijke boodschap.

Sauna cadeaubon van Wellnessbon

De ontvanger van een Wellnessbon gaat naar Wellnessbon.nl waar de voorpret kan beginnen. De keuze bestaat uit meer dan 300 arrangementen. De arrangementen variëren van een sauna voor twee arrangement, een gezichtsbehandeling of zelfs een uitgebreid wellness-weekend.

De arrangementen zijn ook los te bestellen. Dus staat jouw favoriete sauna in de lijst dan kun je ook gewoon dat arrangement bestellen, voor jezelf of als cadeau. Je ontvangt van het arrangement per e-mail een voucher. De voucher kun je uitprinten en meenemen naar de aanbieder. De voucher is maar liefst 15 maanden geldig, zonder enige beperkingen.

Naast de arrangementen die je kan shoppen, is er ook een ruime keuze aan natuurlijke geuren, oliën en verzorgingsproducten. Alles wat men in de professionele wellness-centra wordt gebruikt is op Wellnessbon.nl in consumentenverpakking te verkrijgen. Hiermee creëer je thuis je eigen spa & wellness moment!

Kortom, Wellnessbon.nl is echt een bezoek waard. Wil je meer informatie dan kun je Wellnessbon.nl ook altijd telefonisch, per chat of per e-mail bereiken. Men geeft je graag persoonlijk advies.

Wellnessbon


Lees ook:
Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]