Home » Alles over Sauna » Faciliteiten Gespot » Aquarium Sauna

Gondel Sauna

Zwitserse gondelliften omgebouwd tot sauna cabines

De verschuiving naar nieuwe en vernieuwde ideeën is erg in trek en wanneer je een kijkje neemt in SaunaLand Nederland & België dan zie je dat Sauna Complexen met steeds meer bijzondere faciliteiten komen.
Hieronder zie je een bijzondere faciliteit die we de afgelopen periode bij Thermen Holiday hebben gespot.

Bijzondere Faciliteiten

Zwitserland

Gespot: gondel sauna
De gondellift krijgt door het bedrijf Tarantik & Egger ineens een hele andere functie. Bij dit bedrijf worden de gondels niet ingezet als vervoermiddel, maar worden zij getransformeerd in sauna’s. Cabines die zelfs in extreem koude weersomstandigheden 100 graden Celsius kunnen bereiken en zijn gebouwd van oude gondels uit de skigebieden van Zwitserland. Hoe de gondels eruit zien?

Elke sauna is gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een 4,5 kW elektrische warmte generator waardoor zelfs in erg koude omstandigheden de sauna flink opgestookt kan worden. Het grootste voordeel van de sauna cabines is het feit dat hij erg mobiel is. De lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat de cabines overal geïnstalleerd kunnen worden en op de mooiste plekjes neergezet kunnen worden.

Bekijk de onderstaande foto’s waarin de sauna cabines weergeven zijn. Ziet er heel cool uit en is denk ideaal om altijd mee te nemen op je wintersportvakantie. Alleen even kijken hoe je de cabine vervoert!

Nederlands Kampioen Aufguss

Nederlands Kampioen Aufguss

Nederlands Kampioen Aufguss

Externe Links:

Aanverwant artikel van de skiinformatie.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]