Home » Sauna nieuws » 20-jarig bestaan Hezemeer wordt groots gevierd

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Sauna Hezemeer bestaat 20 jaar!

Laakdal, 30 december 2014

Sauna & Wellnesscentrum Hezemeer zal een jaar lang zijn gasten verwennen en verrassen. Hezemeer organiseert een twaalf-maanden-durende kraslotenwedstrijd en allerlei activiteiten en evenementen. Een jaar lang feesten geeft iedereen de kans om mee te genieten van alle cadeautjes en verrassingen. Twintigduizend - je leest het goed: 20.000! - leuke verrassingen en twintig bijzondere prijzen, waarvan vijf unieke hoofdprijzen, hebben ze voor je klaarstaan. Eén van deze prijzen kan je winnen dankzij een correct antwoord op de wedstrijdvragen.

20-jarig jubileum

Win een sauna, whirlpool, auto of zwembad!

Per schijf van 50 euro verdien je één kraslot. Dit geldt voor elke rekening betaald in Hezemeer tussen 12 december 2014 en 11 december 2015. Met deze krasloten en de daaraan verbonden wedstrijd, kan je fantastische prijzen winnen, surprises een twintigste verjaardag waardig! Uiteraard wordt het spel correct gespeeld en staat de wedstrijd o.l.v. gerechtsdeurwaarder Jacques Houet. Wat dacht je van een sauna, een whirlpool, een auto of een zwembad?

20-jarig jubileum

Cadeautjes geven is cadeautjes krijgen!

Via nieuwsbrieven en facebook blijf je op de hoogte van al de promoties en leuke events. Er worden concerten georganiseerd, extra opgieten ingelast, behandelingen in de kijker gezet en vele culinaire verrassingen opgetuigd. Van december 2014 tot december 2015 moet je beslist in Hezemeer zijn, pik een graantje mee van dit super jubileumjaar!

20-jarig jubileum

Goed om te weten
De actie loopt een volledig jaar en is enkel geldig op rekeningen betaald met cash, bancontact, Visa of Mastercard. Actie niet geldig op eerder aangekochte cadeaubonnen, arrangementen, beurtenkaarten of gestorte bedragen. Voor het wedstrijdreglement zie www.hezemeer.be

Sauna Sunshine Beauty Hezemeer

Logo Sauna Hezemeer Hezemeer 14
2430 Laakdal
T: +32 (0)14 86 79 52
www.hezemeer.be


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]