Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2008 » Achterhoekse Thermen geopend

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Sauna en Beautycenter Achterhoekse Thermen geopend

Helemaal verbouwd, vernieuwd met vele nieuwe mogelijkheden

Datum plaatsing: 16 september 2008

WINTERSWIJK - Vorige week werd Sauna en Beautycenter Achterhoekse Thermen geopend aan het Steenhouwerspad in Winterswijk. Helemaal verbouwd, vernieuwd, met nieuwe medewerkers en nieuwe mogelijkheden, aangepast aan de wensen van de welness-liefhebber.

Peter Huijskes, bedrijfsleider van Achterhoekse Thermen, toont enthousiast het vernieuwde, moderne interieur en de uitgebreide mogelijkheden, waaronder beauty-arrangementen. Achterhoekse Thermen richt zich vanaf nu ook meer op wellness, en is dan ook dagelijks geopend vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur. „We hebben uitgebreid verbouwd. Er is nu veel meer ruimte, omdat we ook de eerste en tweede verdieping er bij hebben getrokken. Dat was voorheen de woonruimte van de vorige eigenaar. Nu hebben we daar een beautysalon, een massageruimte, een zonnebank en op de bovenste verdieping is een stille relaxruimte, met vier boxsprings, waar mensen even helemaal tot rust kunnen komen, tussen behandelingen en saunabezoek door.”

Zo is er veel veranderd in het complex aan het Steenhouwerspad in Winterswijk. De ontvangstruimte, de bar en het restaurant hebben een ware facelift ondergaan. Ook het zwembad, met een watertemperatuur van 29 graden, heeft een ware metamorfose ondergaan. De fraaie verlichting zorgt voor een bijzonder ontspannen sfeer. Er zijn verschillende soorten sauna’s, zoals een 90 graden celsius-sauna, de bio-kleurensauna en een infraroodsauna, bij het dompelbad buiten. Bijzonder is ook de Himalaya sauna. Peter vertelt: „Daarbij wordt gebruik gemaakt van zoutkristalllen uit de Himalaya, die een heel bijzonder prettig effect geven aan de sauna. En natuurlijk hebben we ook een whirlpool, een Turks stoombad en een voetenbad. Maar de uitbreiding van de mogelijkheden zit vooral ook in de sfeer van wellness en beauty.” In de beautysalon zijn allerlei behandelingen mogelijk: manicure, epileren, algen- en cacaopakkingen, maar ook gelaatsbehandelingen, acnébehandelingen en bijvoorbeeld harsen en diverse massages. „We bieden diverse behandelingen aan, van een dagdeel of van een hele dag, net wat de klant wil, met behandelingen naar eigen keuze. Zo is het mogelijk om een dag lang heerlijk te relaxen, met schoonheidsbehandelingen, sauna, zwembad, whirlpool, enzovoorts. Er zijn ook duobehandelingen mogelijk, want onze salon telt twee bahandelplekken. Leuk voor een koppel, of voor twee vriendinnen, of voor moeder en dochter, die samen een dagje wellness willen!”, aldus de bedrijfsleider van Achterhoekse Thermen. Het team van Achterhoekse Thermen bestaat uit eigenaars Willem en Alice, bedrijfsleider Peter, medewerksters Karin en Sanne en weekendmedewerkster Rianne.

Meer informatie over alle mogelijkheden van Achterhoekse Thermen is te vinden op www.achterhoeksethermen.nl. Even binnenlopen mag natuurlijk ook. Dat kan van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur, en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur. De Achterhoekse Thermen is bereikbaar op tel. 0543-513225.


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]