Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Aftrap vierde Sauna-Event Loyly4you 2011

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Aftrap vierde Sauna-Event Loyly4you 2011

Donderdag zal in Thermen en Beauty Sare de aftrap gegeven worden!

Datum plaatsing: 28 februari 2011

Aftrap vierde Sauna-Event Löyly4you Volgende week gaat, na maanden van voorbereiding, het vierde sauna-event Loyly4you van start. In maart, april en mei 2011 laten saunameesters uit Nederland en België in competitieverband zien wat voor vakmanschap zij in huis hebben en u mag daar bij zijn! Opgooi-sessies zijn hot. Hot in de zin van ‘pittig warm’ maar zeker hot omdat deze extra dimensie tijdens het saunabad enorm populair is. Door show, het verdampen van water over de saunakachel, en de juiste persoonlijke ingrediënten worden de saunagasten verwend.

Voor alle saunameesters is het event een gezellige en leerzame competitie. Niet alleen deelnemende saunameesters bezoeken de eventdagen om er wat van op te steken en ideeën op te doen, alle collega’s komen graag kijken, voelen en proeven.

Gasten, deelnemende saunameesters en niet deelnemende saunameesters zijn allen even welkom. Wel adviseren wij u bij de locatie van uw keuze te reserveren. Reserveren voor saunaentree is niet tevens een garantie om alle opgietingen bij te kunnen wonen!

Donderdag zal in Thermen en Beauty Sare de aftrap gegeven worden. Marion (Meester van de handdoek 2010) en Leo (Meester van de handdoek 2008 en 2009) zijn beide vrijwillig saunameester bij Sare. Helaas zal dit echtpaar dit jaar niet uitkomen in de competitie, zij hebben leuke andere zaken in het verschiet. De organisatie is er van overtuigd dat menig deelnemend saunameester opgelucht adem haalt. Door het wegvallen van Marion en Leo is de concurrentie weer ietsje minder!

Op de finale zijn alle event-dagen gepland op de maandagen en donderdagen. 45 saunameesters gaan van start, 26 zullen zich kwalificeren voor de halve finale en 5 saunameesters zullen de finale halen.

Meer info: www.loyly4you.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]