Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Aquarein bestaat 1 jaar!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Aquarein bestaat 1 jaar!

Germaine de Cappucini

Datum plaatsing: 30 november 2010

Aquarein is een uniek en groots complex, de hotspot op vlak van wellness & sauna in de provincie Antwerpen, viert op 4 december aanstaande haar eerste verjaardag. Het afgelopen jaar ontvingen wij dagelijks talloze liefhebbers die hun saunamoment in Aquarein beleefden.

Wij leggen hen nu extra in de watten tijdens het weekend van 4 en 5 december door extra opgietsessies, een gezellig kampvuur met vertellingen, een gratis luxueus ontbijt voor elke bezoeker en een wedstrijd met tal van mooie prijzen.

Om tegemoet te komen aan de groeiende doelgroep van saunabezoekers die ook aan hun ‘wellbeing’ denken, starten wij met de instituutbehandelingen van het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om kwalitatieve cosmeticaproducten aan te bieden aan ons cliënteel. Tijdens de maand december krijgen onze gasten bij elke instituutbehandeling een mooie korting. Ook aan een speciale actie rondom de parelbehandeling hebben wij gedacht.

Zie voor meer informatie: www.aquarein.be


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]