Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Week van de Aufguss bij Thermen Bussloo

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Week van de Aufguss bij Thermen Bussloo

11 t/m 17 oktober

Datum plaatsing: 6 oktober 2010

Van 11 t/m 17 oktober vindt de week van de Aufguss (opgieting) plaats bij Thermen Bussloo. Tijdens deze week kunt u genieten van bijzondere thema-opgietingen in onze grote Kelo Aufguss-sauna, zoals een muziek-Aufguss of een klankmeditatie-Aufguss. Er vinden iedere dag zes opgietingen plaats. Van maandag 11 t/m donderdag 14 oktober krijgt u, als u alleen een sauna-entree reserveert, 25% korting op de sauna-entree.

Deelname
Wilt u zeker zijn van deelname aan één van de opgietingen, dan raden we u aan het Aufguss-arrangement te reserveren.
Dit aantrekkelijke geprijsde arrangement (€ 37,95) met o.a. een glas vers saunasap en keuze uit een lunchbuffet of een hoofdgerecht van de à la carte kaart kunt u reserveren via onze reserveringslijn 055-368 26 40 of via www.thermenbussloo.nl. Reserveer snel, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aufguss

De opgieting, ook wel Aufguss genoemd, is een sensationele belevenis en must voor iedere saunaliefhebber. De opgietingen worden verzorgd door onze saunameesters. Tijdens de opgieting giet de saunameester een grote hoeveelheid water met etherische oliën op de warmtebron. Er komt dan waterdamp vrij die de saunameester, door te wapperen en te zwaaien met een handdoek, door de ruimte verspreid. De luchtvochtigheid in de sauna stijgt en de saunatemperatuur wordt als warmer en intenser ervaren.

Door de opgevoerde luchtvochtigheid en de intensieve opwarming van de huid gaat het lichaam meer transpireren en wordt de doorbloeding van de huid geoptimaliseerd. Een sensationele belevenis voor lichaam en geest!


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]