Home » Sauna Nieuws » Wie mag zich in 2014 de beste sauna noemen?

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Nationale Wellness Verkiezing gestart in iedere provincie

Datum plaatsing: 4 oktober 2014

En we zijn weer los; de 4e editie van de Nationale Wellness Verkiezing is weer gestart, in iedere provincie van Nederland. Er kan vanaf nu gestemd worden via www.wellnessverkiezing.nl.

Stemrondes en Award Uitreiking

Nationale Wellness Verkiezing Er kan vanaf vandaag via www.wellnessverkiezing.nl in iedere provincie in Nederland gestemd worden tot en met 28 november 2014. Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, hygiëne en prijs/kwaliteit verhouding. (cijfers tussen 1-10). Er kan gestemd worden via de website, via Facebook en per SMS.

Zowel in de categorie Day- en Cityspa’s, als in de categorie Wellnesscentra zijn er na 28 november 2014 in iedere provincie twee titels te winnen. De titel voor het hoogste gemiddelde cijfer en de titel voor de meeste stemmen. De provinciewinnaars gaan door naar de finaleronde die wordt gehouden van 7 januari tot en met 30 januari 2015. De winnende day-, cityspa’s en wellnesscentra in de finale maken kans op de felbegeerde landelijke titel.

Aanmelden kan nog steeds, gratis waardevol rapport op maat

“De verkiezing biedt meer dan alleen de te winnen titels.” zegt de organisator van de verkiezing, Wilfred Romijn van Vote Company. “Inzicht in de bevindingen en de beleving van gasten, waardering en het aantrekken van nieuwe gasten, dat is wat de verkiezing zo waardevol maakt voor alle deelnemende day-, cityspa’s en wellnesscentra.” Deelnemers met 200 stemmen of meer ontvangen na afloop van de verkiezing een gratis persoonlijk benchmarkrapport met onder meer verbeterpunten en reviews.

Wellness Award 2103

Pink Ribbon wederom verbonden aan de verkiezing

Pink Ribbon is voor de 4e maal op rij, weer het goede doel dat aan de verkiezing is verbonden. Dit goede doel ontvangt een mooie cheque tijdens de Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche. De Verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met SaunaGids en georganiseerd door Vote Company.

Dus misschien moet je er even voor gaan zitten of bestaat er voor jou maar 1 absolute winnaar, ga naar www.wellnessverkiezing.nl en breng jouw waardevolle stem uit! Want hoe gaaf is het jouw favoriete relax-plek te escorteren naar die felbegeerde award?

Hou ons in de gaten via Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief voor tussenstanden en het verdere verloop van de verkiezing.

Lees ook:
Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]