Home » Sauna Nieuws » Bouw Sauna Soesterberg start april

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Bouw nieuwe sauna in Soesterberg start in april 2014

Datum plaatsing: 24 februari 2014

Soesterberg - In april beginnen de eerste werkzaamheden voor de bouw van SPA & Wellness Soesterberg. Deze week ondertekenden sauna-eigenaar Marco Snoek en loco-burgemeester Yvonne Kemmerling van Soest, de erfpachtovereenkomst.

Nieuw wellnesscenter in Soesterberg

Beiden zijn opgetogen, want de heer Snoek ziet zijn wens gerealiseerd en wethouder Kemmerling is blij met deze impuls voor Soesterberg. Het nieuwe en uitgebreide wellnesscomplex komt op een locatie achter conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Naar verwachting opent de nieuwe sauna in het najaar van 2015 haar deuren. De realisatie van het nieuwe saunacomplex is een mijlpaal in het programma Hart van de Heuvelrug.

Sloop oude complex

De huidige sauna aan de Amersfoortsestraat staat op de nominatie om gesloopt te worden om plaats te maken voor de aanleg van het ecoduct Boele Staal. Deze laatste maakt deel uit van een veilige route voor dieren tussen de Leusderheide en de bossen van de Lage Vuursche. Het is daarmee een belangrijk onderdeel van het programma Hart van de Heuvelrug.

Preventieve wellness

De nieuwe vestiging biedt de eigenaar mogelijkheden om naast traditionele saunafaciliteiten, ook diensten op het vlak van gezondheid en preventieve wellness aan te bieden. Hierbij wordt samenwerking gezocht met het conferentiehotel.

Hart van de Heuvelrug

Hart van de Heuvelrug is een programma waarin 25 projecten worden uitgevoerd. Wonen, werken, natuur, recreatie en zorg worden in samenhang ontwikkeld en leveren met elkaar een betere ruimtelijke kwaliteit van het gebied. De ontwikkeling van natuurgebieden wordt hierbij bekostigd uit de opbrengsten van (woning)bouwprojecten.

Bron: De Nieuwsbode Zeist

Lees ook:
Nieuws over sauna
Geplaatst door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]