Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Bouw Thermen Holiday Hoofddorp begint in nazomer 2011

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Bouw Thermen Holiday Hoofddorp begint in nazomer

De bouw van het al vier jaar oude plan voor een groot wellnesscenter in Hoofddorp begint naar verwachting in augustus 2011. Het wellnesscomplex krijgt een omvang van in totaal 50.000 m2.

Datum plaatsing: 20 februari 2011

Het bebouwde deel wordtBouw Thermen Holiday Hoofddorp, nazomer 2011 10.000 m2 groot, de besloten tuin ongeveer 20.000 m2 en er komt nog een parkeervoorziening van 20.000 m2. Het plan levert 400 tot 500 banen op. Volgens de initiatiefnemers vergt de realisatie een investering van ongeveer 20 miljoen euro. De verwachte bouwtijd is een jaar.

Thermen Holiday Hoofddorp richt zich op wellnessliefhebbers uit heel Europa. Het thema van Thermen Holiday Hoofddorp is ‘Wellness around the World’. Bezoekers maken in het thermenlandschap een ontdekkingsreis rond de wereld waar zij rituelen en gezondheidsgebruiken leren kennen uit verschillende werelddelen en culturen.

Thermen Holiday is het familiebedrijf van broer en zus Tonny Gajadin en Sherita Narain, die aan het eind van 2003 hun eerste wellnesscenter in Schiedam openden. In 2008 werd een tweede vestiging in Zuidwolde, Drenthe, overgenomen.

Bron: www.vastgoedmarkt.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]