Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Thermen Bussloo wint VROUW Award

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Thermen Bussloo wint VROUW Award!

Donderdagmiddag 9 juni heeft Thermen Bussloo de VROUW Award ontvangen.

Datum plaatsing: 16 juni 2011

Thermen BusslooThermen Bussloo was genomineerd in de categerie Gezond & Fit (Wellness). De VROUW Awards werden uitgereikt door Daphne Deckers op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

De VROUW Awards, een initiatief van het multimediale platform VROUW van Telegraaf Media Nederland, worden uitgereikt aan producten, winkelketens en wellnessresorts die het leven van vrouwen veraangenamen.

De vakjury
De vakjury maakte een eerste selectie en was verantwoordelijk voor het bepalen van de genomineerden. Dat deden zij aan de hand van de kernwaarden van VROUW: oorspronkelijk en informatief, toegankelijk en gespreksbepalend, emotioneel en positief, herkenbaar en betrokken en puur Hollands. In deze vakjury is o.a. zitting genomen door experts als Mari van de Ven, Addy van den Krommenacker, Mathijs Vrieze en Duco Bauwens.

Ruim 17.500 VROUW lezeressen
Na de vakjury was het de beurt aan de lezeressen van VROUW en bezoekers van de site Vrouw.nl. Ruim 17.500 vrouwen hebben online hun stem uitgebracht en zij hebben bepaald wie de uiteindelijke winnaars zijn van de VROUW Awards.

Dank
Thermen Bussloo is ontzettend trots en blij met het winnen van de Vrouw Award. Een kroon op datgene dat we iedere dag nastreven: het verwennen van onze gasten én ze een onvergetelijke wellnessbeleving bezorgen. Via deze weg willen we iedereen die een stem op ons heeft uitgebracht hartelijk bedanken!


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]