Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Centrum Chitta geopend

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Centrum Chitta geopend

Centrum Chitta, voorheen SaunaSattva, geopend!

Datum plaatsing: 1 maart 2010

Centrum Chitta Beste saunaliefhebbers,

Lange tijd hebben wij met veel plezier gasten mogen ontvangen voor een paar uur aangenaam vertoeven in onze privésauna, SaunaSattva. Door verhuisplannen heeft SaunaSattva haar deuren echter moeten sluiten. Tot teleurstelling van onze vaste bezoekers, want zoveel privé sauna’s zijn er niet in Nederland. Nu zijn we een paar jaar, een kredietcrisis en een verijdeld verhuisplan verder. Voor ons reden genoeg om de draad weer op te pakken. Wij zijn dan ook blij u te kunnen melden dat wij weer mee doen op saunagebied en u een vernieuwd concept kunnen bieden.

Ons nieuwe concept heet Centrum Chitta, zie www.chitta.nl, en biedt gelegenheid aan saunaliefhebbers om voor enkele uren onze privésauna te huren. Deze Finse sauna is geschikt voor 2 tot 4 personen. Tijdens uw bezoek garanderen wij rust en reinheid. U kunt afspraken maken voor een heerlijke lunch- en/of diner, maar ook voor een fantastisch ontspannende dieptemassage. Speciaal hiervoor hebben wij masseurs (m/v) op afroep beschikbaar. Er zijn nog veel meer mogelijkheden …

Kijk eens op onze website om te ontdekken wat die mogelijkheden zijn. En mocht u toch nog vragen hebben: bel of mail ons! Maak een printje van onderstaande bon en kom kennismaken voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Graag tot ziens in Centrum Chitta!

Directie Centrum Chitta

Twitter dit artikel
Twitter dit artikelTwitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]