Home » Sauna nieuws » Thermen Prinsejagt gaat crowdfunden

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermen Prinsejagt gaat crowdfunden

Datum plaatsing: 3 november 2016

Sauna Prinsejagt in Eindhoven wil anderhalf jaar na het faillissement alsnog een doorstart maken. Op internet is afgelopen weekeinde een wervingsactie van aandeelhouders via crowdfunding gestart. Thermen Prinsejagt Gaat crowdfunden

De initiatiefnemers, voormalig eigenaar Martijn Klerks en architect Huub Segeren, willen in het totaal 2,3 miljoen euro ophalen. Prinsejagt, tot het bankroet de enige publieke Eindhovense hetro-sauna, wil zich met een nieuwe formule Zen Spa Wellness onderscheiden van de concurrentie. "Naast sauna's en dompelbaden, worden onder meer ook meditatie en yoga aangeboden", zegt Klerks. De curator heeft na het faillissement nog enige tijd gezocht naar overnamekandidaten. Dat liep op niets uit, omdat het pand eigendom van Klerks is.

Prinsejagt ging april vorig jaar kopje onder door een afnemend aantal gasten en hoge rentelasten, waardoor al jaren niet meer in het bedrijf was geïnvesteerd.

Uit het verslag van de curator blijkt dat de omzet van de sauna in Noord tussen 2012 en 2014 daalde van 1,2 tot 0,9 miljoen euro. Maar volgens Klerks zijn die bedragen te laag. "Dat lag rond de 1,3 miljoen", zegt hij.

Op de crowdfundingssite beloven Klerks en Segeren investeerders goede resultaten. 'De feitelijke omzet zal na verbouwing en uitbreiding veel hoger zijn dan de geraamde 1,35 miljoen euro. In het verouderde complex werd in 2010 reeds om een omzet van 1,6 miljoen euro gehaald.'

Word ook jij aandeelhouder van “Zen Spa Wellness” in Eindhoven?

Wil jij weer kunnen genieten van een Wellness Resort in Eindhoven? Of ben jij op zoek naar een goed rendement? Klik dan hier om te zien hoe jij aandeelhouder wordt!

Bron: Zen Spa Wellness


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]