Home » Sauna Nieuws » Wie mag zich de beste sauna van Nederland noemen?

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.De Nationale Wellness Verkiezing

Datum plaatsing: 5 september 2013

Nationale Wellness Verkiezing UPDATE 18 februari 2014: De uitslag is inmiddels bekend! Lees hier wie zich het hele jaar 'de beste sauna van Nederland' mag noemen!

Het is alweer een jaar geleden dat Thermen Bussloo als beste wellnessresort werd bekroond na een meer dan levendige strijd in de Nationale Wellness Verkiezing. En wat is er veel gebeurd; mooie, maar ook minder mooie dingen. Zo zijn we diverse keren opgeschrokken door het nieuws van alles-verwoestende branden en hebben enkele sauna-houders hun droom moeten opgeven als gevolg van financiële misère.

Maar zo is er ook nieuw leven geblazen in oude locaties wat heeft geleid tot o.a. Wellness Roosendaal en wat dacht je van de geplande realisatie van het saunacomplex bij Recreatieplas de Berendonck? Dat de branche leeft staat buiten kijf en daarom doet het initiatief voor de verkiezing tot de beste sauna van Nederland ons weer enorm veel deugd.

Afgelopen maandag is de bal weer gaan rollen met de officiële aftrap van de 3e editie van de Nationale Wellness Verkiezing. Met maar liefst 223 potentials, onderverdeeld in Day & City Spa's en overige wellnesscentra, wordt het de kiezers niet gemakkelijk gemaakt. Maar met de kans op een gave tablet of een geheel verzorgd wellnessarrangement mag dan ook best even het hoofd gebroken worden. En nog mooier; voor jouw stem wordt er €0,05 gedoneerd aan Pink Ribbon.

Wellness Award 2103Dus misschien moet je er even voor gaan zitten of bestaat er voor jou maar 1 absolute winnaar, ga naar www.wellnessverkiezing.nl en breng jouw waardevolle stem uit! Want hoe gaaf is het jouw favoriete relax-plek te escorteren naar die felbegeerde award?

Hou ons in de gaten via Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief voor tussenstanden en het verdere verloop van de verkiezing.

Lees ook:Nieuws over saunaGeschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]