Home » Sauna nieuws » Easyfeeling viert 40 jarig Jubileum

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Easyfeeling bestaat 40 jaar!

Datum plaatsing: 27 september 2016

Een klein, intiem bedrijf met een compleet en professioneel aanbod op het gebied van sauna, skincare en wellness. Dat is Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness aan de Lorenzlaan nummer 4 in Doetinchem. Op 20 november 2016 bestaat het bedrijf 40 jaar. Voor de eigenaren Helen en Dick van Hattem is dat reden u uit te nodigen om regelmatig onze website www.easyfeeling.nl te bekijken. Daarnaast kunt u ons ook volgen via Facebook. Daar zijn regelmatig leuke traktaties in de vorm van aanbiedingen te vinden. “En natuurlijk speelt het getal 40 daarbij een aantrekkelijke rol.”

Easyfeeling bestaat 40 jaar!

Easyfeeling biedt een totaalpakket waarbij kwaliteit wordt gekoppeld aan een ongedwongen en gezellige sfeer. “De naam Easyfeeling zegt het al: je comfortabel en lekker voelen. “Bij ons mag iedereen zich op zijn gemak voelen. Wij zorgen voor de rest. Of dat nu een uitgebreid beautyarrangement is, een losse behandeling of een ontspannen bezoek aan onze sauna met als afsluiting een hapje en een drankje.” De eigenaren leggen uit dat de drie verschillende pijlers waarop Easyfeeling rust een nauwe onderlinge verbinding hebben. “Dat geldt zeker voor de beautyarrangementen met de sauna. Maar we hebben ook veel gasten die alleen voor de rust en de ontspanning van de sauna komen, wel of niet in combinatie met een massage of een losse beauty-wellness behandeling.”

Al bijna 40 jaar ligt het bedrijf midden in de woonwijk Overstegen. We hebben ons wel eens afgevraagd of dit de juiste plek is. Inmiddels zijn we ervan overtuigd zat deze locatie een pluspunt is. Het accentueert onze formule: knus en huiselijk maar ook efficiënt en vakkundig. Precies wat we graag willen uitstralen. En ook nog eens met voldoende parkeergelegenheid.”


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]