Home » Sauna nieuws » Thermen Binnenmaas

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Gemeente Binnenmaas pakt Thermen hard aan

Binnenmaas, 7 november 2016
Ook Thermen Binnenmaas in 's-Gravendeel zit kort na de heropening alweer in de nesten. De gemeente dreigt alle horecaspullen in beslag te nemen.

Het gaat om spullen van het wellnesscentrum, de sportschool en de naastgelegen loods. De gemeente Binnenmaas liet het horecagedeelte van het wellnesscentrum vorig jaar ook al onder dwang sluiten. Het leidde het faillissement van Thermen Binnen den Maas in.

Volgens burgemeester André Borgdorff houdt opvolger Thermen Binnenmaas zich evenmin aan de regels. De familie Naaktgeboren, die zowel wellnesscentrum als het FS-Fitness aan de Strijenseweg runt, heeft geen horecavergunning, omdat de gemeente deze na negatieve adviezen van integriteitsbureau Bibob weigert te verstrekken.

Omzeilen

Thermen Binnenmaas probeert dat te omzeilen door Le Bon Papillon uit Zwijndrecht de catering te laten verzorgen. Daarvan blijkt de dochter van de familie eigenaar. Het adres in Zwijndrecht, waarop de cateraar staat ingeschreven, is volgens de gemeente een kantoorruimte.

In plaats daarvan heeft het bedrijf een keuken in een loods vlakbij Thermen Binnenmaas. Daar worden de maaltijden bereid die de gasten van de Thermen bestellen via een tablet. Directeur Hilda Parengkuan van Thermen Binnenmaas heeft dat bevestigd, laat de gemeente weten.

In plaats daarvan heeft het bedrijf een keuken in een loods vlakbij Thermen Binnenmaas. Daar worden de maaltijden bereid die de gasten van de Thermen bestellen via een tablet. Directeur Hilda Parengkuan van Thermen Binnenmaas heeft dat bevestigd, laat de gemeente weten.

Citruspersen

Als Thermen Binnenmaas niet zelf de horecaspullen verwijdert, wil de gemeente ingrijpen. Ze dreigt in zowel de sportschool als het wellnesscentrum tablets, kassa, koffiezetautomaten, citruspersen, drank- en spijzenvoorraad, koelingen, servicegoed en bestek in beslag te nemen.

De keuken aan de Strijenseweg 109 wordt dan ontmanteld. Thermen Binnenmaas krijgt twee weken de tijd om bezwaar te maken tegen het voornemen van de burgemeester. Tegen het definitieve besluit kan ook nog beroep worden aangetekend.

Hilda Parengkuan heeft een advocaat in de arm genomen en laat weten dat Thermen Binnenmaas 'niet zomaar akkoord gaat' met het voorgenomen besluit van de burgemeester. Inhoudelijk wil ze nog niet op de zaak ingaan.

Bron: www.ad.nl


Lees ook:






Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]