Home » Sauna Nieuws » Glamping met privé-wellness

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Nieuw in Frankrijk: glamping met privé-wellness

Diverse locaties in Frankrijk

Datum plaatsing: 20 maart 2017

Vanaf deze zomer is het mogelijk om luxe kampeeraccommodatie te boeken inclusief een eigen jacuzzi of hottub. De Franse campingketen Les Castels introduceert deze optie op diverse locaties in Frankrijk. Dit nieuwe aanbod beantwoordt aan de wens van vakantiegangers om comfortabel buitenleven met privé-wellness te combineren.

Eigen hottub bij chalet, mobilhome of lodge

Liep Les Castels al voorop met de introductie van glamping (logeren in boombut, safaritenten, tipi’s etc) op hun bestaande campings, nu is een selectie van traditionele accommodaties zoals mobilhomes en chalets opgewaardeerd met eigen hottub of jaccuzi. Deze zijn te vinden op diverse locaties in Bretagne, Normandië, Zuidelijke Alpen en de Pyreneeën.

Ook nieuwe glampingverblijven worden voorzien van privé-wellness. Zoals op Camping Le Ruisseau in Baskenland, waar nieuwe houten lodges zijn gebouwd met een etage: beneden wonen, koken en relaxen in de jacuzzi, boven slapen. In alle gevallen zijn de wellnessfaciliteiten afgestemd op het volume van de accommodatie. Dus een gezin van 4 personen heeft de beschikking over een jacuzzi of hottub voor 4.

Meer wellness en wellbeing voor alle campinggasten

Het wellness-effect zorgt ook voor bredere ontwikkelingen op de campings van Les Castels. Zo opent Domaine de Sévenier in de Ardèche een fitness- en wellnesscentrum, toegankelijk voor alle gasten van de camping. Deels overdekt, deels in de open lucht. Blikvanger is de sauna met panoramavenster, voor maximaal uitzicht op de fraaie natuurlijke omgeving. Ook diverse andere Castels campings beschikken over wellnesscentra en bieden aanvullend massages en yogalessen.

Les Castels, openluchthotellerie door heel Frankrijk

Les Castels biedt openlucht hotellerie in de breedste zin van het woord, van traditionele staplaatsen tot glamorous camping (glamping). In 1959 begonnen in de achtertuinen van kastelen en landhuizen, nu uitgegroeid tot een keten van 36 campings in heel Frankrijk, waarvan 75% met vijfsterrenstatus. Kwaliteit, authenticiteit, comfort en ruimte zijn de basiswaarden. Les Castels ontving in 2016 zo’n 1 miljoen gasten, met Nederlanders als tweede buitenlandse cliëntèle.

Meer informatie op www.camping-castels.nl

Bron: verkeersbureaus.info


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]