Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Nationale Saunadag 2011 overdonderend succes!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Nationale Saunadag 2011 België overdonderd succes!

Meer dan tienduizend mensen maakten vandaag dankbaar gebruik van het aanbod om een gratis sauna mee te pikken op de Nationale Saunadag.

Datum plaatsing: 21 oktober 2011

Vanaf 9 uur ’s morgen boden de eerste bezoekers zich aan bij de 25 publieke sauna’s die deelnamen aan de Nationale Saunadag die voor de derde maal op rij georganiseerd werd door de Saunavereniging van België (SVB). Bij de 15 deelnemende privésauna’s stond de telefoon niet stil.

“We zijn uiterst tevreden met het succes,” zegt Arthur Bartholomeeussen, voorzitter van de SVB. “Heel wat mensen namen deze dag vrij. Onder hen zijn er trouwe saunabezoekers maar ook heel wat deelnemers die voor de eerste keer langskomen en dat is het opzet van deze dag: iedereen de kans bieden sauna en wellness te ontdekken. Het sterkt ons in onze overtuiging dat we moeten doorzetten met dit initiatief en nog meer mensen de weg tonen naar onze centra.

”In tegenstelling tot de ons omringende landen is het nog steeds een minderheid die de gewoonte aangenomen heeft regelmatig een sauna te bezoeken. Het aantal ligt in België rond 6 à 7% van de bevolking. Nochtans bevestigen medici de positieve effecten op lichaam en geest.

Ondanks de stijgende kosten voor gas en elektriciteit waar de sector mee geconfronteerd wordt, investeren de sauna- en wellness centra voortdurend in nieuwe faciliteiten en diensten om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Dat het publiek die inspanningen apprecieert bewijst de talrijke opkomst op de Nationale Saunadag.

Meer informatie: Saunavereniging België


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]