Home » Sauna nieuws » Gratis Hatha Raja Yoga kennismakingsavond

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermae Son

Gratis Hatha Raja Yoga kennismakingsavond

Datum plaatsing: 28 augustus 2015

We leven in een tijd waarin veel van ons leven en lijf verwacht wordt. Op zoek naar balans wist Jolita Nijdam uit Son en Breugel dé oplossing te vinden in Hatha Raja Yoga. Bij Thermae Son in Breugel biedt zij Hatha Raja Yoga-sessies met een indi-vidueel bezoek aan de sauna aan. Ter introductie geeft zij een gratis Hatha Raja Yoga kennismakingsavond op woensdag 2 september van 20.45-21.45 uur bij Thermae Son.

Actie Thermae Son

Hatha Raja Yoga biedt oplossing

“Yoga betekent vereniging, het verenigen van lichaam en geest, waardoor je weer in balans komt. Met Hatha Raja Yoga leer je technieken die je kunt gebruiken in je dagelijkse leven. De yogahoudingen, ademhalings-technieken, ontspanningsoefeningen en meditatie zorgen ervoor dat je je grenzen leert kennen en hier op een goede manier mee om kunt gaan.”

Wat is Hatha Raya Yoga?

“Hatha Yoga vormt de basis en Raja Yoga is de volledige, duizenden jaren oude klassieke Yoga training, die mede gericht is op meditatie. Eerst breng je de geest en alles in het lichaam in evenwicht (hatha), daarna kun je je verder bekwamen met behulp van meditatie. Je hoeft jezelf niet in allerlei ingewikkelde knopen te leggen of lenig te zijn. Integendeel, Hatha Raja yoga is voor iedereen. De les houdt je soepel en ontwart juist knopen. Je leert jezelf, je ware ‘ikje’ weer kennen. Neem één uur per week de tijd en ervaar zelf de werking van Hatha Raja Yoga-les. Je voelt je goed na een Hatha Raja Yoga sessie,” vertelt Jolita Nijdam enthousiast.

Gratis kennismakingsavond

Jolita Nijdam verzorgt de Hatha Raja Yoga-les vanaf 26 augustus iedere woensdag bij Thermae Son in Son en Breugel. Leuk als je deze vorm van yoga wilt komen ervaren. Woensdag 2 september kun je gratis komen kennismaken. “Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk, dus meld je op tijd aan via [email protected]” aldus Jolita.

5-badenkaart Yoga en sauna

Je kunt de Hatha Raja Yoga-sessie ook een aantal keer combineren met een individueel bezoek aan de sauna. De warmte van de sauna stimuleert de ontspanning van de spieren, die tijdens de Yoga-les dezelfde soepelheid en rust ervaren. Maar een bezoek aan de sauna draagt ook bij aan de ontspanning van heel je lijf en het idee van “even je hoofd leegmaken. Voor de speciale prijs van € 195,- ontvang je 15 lessen Hatha Raja Yoga plus een 5-badenkaart. De 5-badenkaart is overigens niet persoonsgebonden, dus je kan ook samen met een vriendin de sauna bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.thermaeson.nl

Thermae Son

Provincie Noord-Brabant Thermaelaan 2
5691 PM Son en Breugel
Tel: (0499) 47 63 83
www.thermaeson.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]