Home » Sauna Nieuws » De Zwaluwhoeve is vernieuwd!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Heropening Zwaluwhoeve

Hierden, 20 februari 2015

Op 1 oktober 2013 nam International Wellness Resorts (IWR) de Zwaluwhoeve over met het idee om het bedrijf aan een metamorfose te onderwerpen en wij waren bij deze feestelijke heropening!

Saunacomplex in Hierden heropend

In aanwezigheid van de pers en genodigden, waaronder veel BN’ers, werd het vernieuwde wellnessresort de Zwaluwhoeve officieel en feestelijk geopend. Nadat de burgemeester het lint had doorgeknipt dat over de catwalk was gespannen en een lekker hapje en drankje krijgen we een rondleiding door de vernieuwde Zwaluwhoeve.

Er is de laatste maanden erg veel gebeurd in de Zwaluwhoeve. De kleedruimtes zijn verplaatst en zijn een stuk royaler. Om onaangename drukte in het resort te voorkomen is er een gastenlimiet ingesteld. De badkledingdagen, die steeds populairder worden, worden bij de Zwaluwhoeve als eerste resort in Nederland iedere eerste zondag van de maand gehouden.

Verder zijn er nieuwe sauna’s en andere wellnessfaciliteiten gekomen waardoor de Zwaluwhoeve een grote diversiteit in wellnessbeleving aanbiedt. En is er naast de vier al bestaande restaurants een nieuwe restaurantformule geïntroduceerd: de culinaire markt ‘Eindeloos’ waar de Zwaluwhoeve haar gasten voor elk moment van de dag een passende optie om culinair te genieten van een gezonde salade of fruitmix en de koks lekkere gerechten bereiden.

Tip! Hou onze pagina goed in de gaten want binnenkort mogen wij leuke dingen weggeven namens de vernieuwde Zwaluwhoeve!!

Heropeningsspecial:

Om jou ook te laten genieten dat de zwaluwhoeve is vernieuwd hebben ze nu een heropeningsspecial.

NU voor de speciale prijs van €29,95

  • Ontvangst op de Zwaluwhoeve vanaf 09.30 uur
  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot 23.30 uur
  • Hoofdgerecht naar keuze in de Culinaire Markt
  • Vrij gebruik van scrubzout, showergel en shampoo
  • Deelname aan diverse Veluwse opgietsessies op basis van beschikbaarheid


Voorwaarden

Het arrangement is geldig tot en met 30 april 2015. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Online reserveren is noodzakelijk via deze pagina . Inclusief reserveringskosten en toeslagen. Prijswijzigingen en/of aanpassingen voorbehouden. Badjas en handdoek zijn te huur en slippers kun je kopen bij de receptie.

Lees ook:

    br/>


Geschreven door Carolien Bakx, blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]