Home » Sauna Nieuws » Hotel Thermen Bussloo op 8 juni weer open

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Hotel Thermen Bussloo

Datum plaatsing: 12 april 2013

Thermen Bussloo Een half jaar na de opening staat Hotel Thermen Bussloo weer in de steigers en lopen binnen in plaats van hotelgasten tientallen werklieden rond. Dag en nacht zijn zij in ploegen bezig om alles tip top te krijgen en de deadline van 8 juni te halen.

Die maandag wil het hotel koste wat kost zijn eerste gasten weer verwelkomen, sinds de desastreuze brand van donderdag 28 maart. Als oorzaak van de brand houdt de directie van Thermen Bussloo het twee weken later nog steeds op 'werkzaamheden op het dak'. Concretere informatie wenst zij hierover niet te verstrekken. Woordvoerder Lianda van Dam kan de omvang van de schade in euro's niet aangeven. "Die weet ik ook echt niet. Duidelijk is wel dat de water en roetschade enorm veel schade hebben veroorzaakt." De onderhandelingen met de verzekeraar zijn in volle gang.

Thermen Bussloo Van Dam geeft aan dat de heropening van het hotel waarschijnlijk geen grote happening wordt. Op 27 september 2012 verrichtte Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo de opening van het 72 kamers - inclusief acht suites - tellende hotel aan de rand van recreatieplas Bussloo.

Als dank voor alle steunbetuigingen biedt Thermen Bussloo haar gasten 2-voor-1 sauna-entree van maandag tot en met donderdag tot 30 mei.

Bron: De Stentor


Lees ook:Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]