Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2007 » Nieuwe sauna de Veluwse Bron in Emst

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Nieuwe sauna de Veluwse Bron (open half juli 2008)

Groot, groter, grootst

Datum plaatsing: 31-10-2007 11:00

De branche ontwikkelt zich behoorlijk. Daar is geen twijfel over mogelijk. De afgelopen jaren zijn er een aantal schitterende bedrijven bij gekomen. Opvallend daarbij is de omvang van deze nieuwe bedrijven.

Kennelijk is er een behoefte groot en veel, met een breed aanbod aan faciliteiten. Verschillende nieuwkomers zijn al bekend nog voordat er een paal is geslagen.

Op de Veluwe hebben ze dat iets anders aangepakt. Sinds 4 jaar is hier stilletjes gewerkt aan de voorbereidingen van een enorm groot en luxe saunacomplex. De bouw van de Veluwse Bron is enkele maanden geleden gestart. Uniek in omvang en uitstraling zal het bedrijf straks alles op het gebied van Sauna & Beauty bieden.

In Emst – tussen Apeldoorn en Zwolle – wordt nu op een landgoed van maar liefst 21 hectare (210.000 m² ofwel 14 voetbalvelden) gebouwd aan meer dan 9.000 m2 wellness. Te veel om op te noemen. Sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools in het hoofdgebouw, een compleet wellness-dorp in de kuurtuinen en een schitterend gelegen paviljoen. En dat alles midden in de natuur aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt. Een droomplek in een gebied waar rust en ontspanning de boventoon voeren en die vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken is.

Het wellness-dorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een Wildobservatiesauna, een Veluwse Stuifzandsauna, een zoutsteenmijn of een compleet Kelo-dorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad.

In het hoofdgebouw zijn verschillende knusse restaurants te vinden en in het oog springende faciliteiten waaronder een compleet Oosters badhuis met Hammam, een uitgebreide Rasul, een ware ijsgrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. De rustruimtes in het 400 m2 grote paviljoen hebben prachtig uitzicht over het water.

Het nieuwe wellness-paradijs opent half juli 2008 haar deuren. De ontwikkelingen zijn te volgen op www.veluwsebron.nl.


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]