Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2008 » Nieuwe faciliteiten bij Thermen Bussloo

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Nieuwe faciliteiten bij Thermen Bussloo

Hamam, Hamambad & Dompelbaden

Datum plaatsing: 12 december 2008

Hamam
Een van oorsprong Turks reinigingsritueel met voorafgaand aan het ritueel een stoombad. Thermen Bussloo U ondergaat een scrubritueel met een speciale scrubhandschoen van zijde. Na een opgieting met warm water volgt een Hamammassage met een traditionele zeepzak. De speciale olijvenzeep (Sabon Beldi) die in de zeepzak zit, geeft in combinatie met water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen af. De Tellak (Hamam masseur) knijpt de zeepzak boven uw lichaam uit, waardoor een verneveling van zeep ontstaat. Een deken van zeep bedekt uw lichaam en hiermee zeept de Tellak uw lichaam helemaal met de handen in. Door middel van de zachte knedingen en subtiele drukpuntmassage raakt uw lichaam in een diepe ontspanning. Na afloop wordt het ritueel afgesloten met Turkse thee en traditionele "lokkum".

Hamambad
Het Hamambad is in de banken voorzien van kwarts kristallen. Deze kristallen maken het water extra energierijk.Door middel van een aantal circles of energy in het plafond wordt het elektromagnetische veld veranderd waardoor water en lucht meer in balans worden gebracht. Ten slotte wordt het water door middel van een vitalisator gerevitaliseerd. Thermen Bussloo Het water is schoon, zuiver en energierijk. Kwarts kristallen, circles of energy en het gerevitaliseerde water zorgen voor een optimale balans en geven rust en ontspanning van lichaam en geest.

Koud & Warm Dompelbad
Door afwisselend gebruik te maken van het koude en warme dompelbad stimuleert men de doorbloeding. Men start in het koude dompelbad en vervolgens gaat men in het warme dompelbad. Dit wordt eenmaal herhaald. Men eindigt in het koude dompelbad.

Zie ook: www.thermenbussloo.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]