Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Doove Healthy Living in Waddinxveen stopt met verkoop wellnessartikelen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Doove Healthy Living in Waddinxveen stopt met verkoop wellnessartikelen

Tot 70% korting!

Datum plaatsing: 20 december 2010

Het gezondheidswarenhuis Doove Healthy Living in Waddinxveen heeft onlangs besloten niet langer door te gaan met de verkoop van wellnessartikelen in 2011.

De wellnessomzet is in 2010 achtergebleven waardoor het besluit is genomen terug te gaan naar de kern van het bedrijf, namelijk de verkoop van specialistische zorghulpmiddelen.

De showroom aan de Kouwe Hoek 4 in Waddinxveen blijft open voor mensen die een hulpmiddel, zoals bijvoorbeeld een scootmobiel, een rolstoel, een rollator, een zorgbed of bijvoorbeeld een sta-op stoel willen uitproberen. Van elk van de genoemde produkten heeft Doove een uitgebreid assortiment staan. Op afspraak kunnen de artikelen worden uitgeprobeerd.

Vanaf februari 2011 zal Doove Healthy Living tevens met een geheel nieuwe website speciaal op aandoening gerichte zorghulpmiddelen aanbieden.

Voor wat betreft alle mooie wellnessartikelen in de winkel kunnen bezoekers vanaf 20 december 2010 gebruik maken van daverende aanbiedingen! Deze artikelen worden nu met enorm hoge kortingen verkocht! (tot maar liefst 70%!!!). Er is nog een aantal sauna’s, spa’s, fitnessapparaten van Life Fitness, kwalitatief hoogwaardige massagestoelen, stoelen van Stokke Varier, huidverzorgingsartikelen van Sabon en heerlijke handdoeken en badjassen van Benetton. Dit zijn ook leuke artikelen om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor Kerst?

U vindt alle mooie wellness aanbiedingen in onze webshop: www.doovehealthyliving.nl/webshop

Voor vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen met: Talitha van Delden, retailmanager Doove Healthy Living. E: [email protected] of 0182-624999.Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]