Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2012

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Op bezoek bij...

Thermen Prinsejagt

Datum plaatsing: 24 december 2012

Gezellig genieten bij sauna Eindhoven Is het zo dat we met opzet sauna en thermen in onze woonplaats vermijden gezien de kans op gênante confrontaties met bijvoorbeeld je baas, collega’s of familieleden? Of ligt het in dit geval gewoon aan het feit dat Prinsejagt het aflegt tegen bekendere broertjes als een Thermen Geldrop en Devarana Den Bosch.

Op bezoek bij Thermen Prinsejagt

Nationale Wellness Verkiezing

Awarduitreiking

Datum plaatsing: 18 december 2012

Thermen Bussloo beste sauna van Nederland Men neemt een 8-meterhoge kerstboom, een sfeervolle zaal in het Kurhaus en 17 apetrotse wellnesscentre eigenaren en een heuse awarduitreiking is geboren. Gisteren was het zover; de awarduitreiking van de Nationale Wellness Verkiezing. Wie ging er met de award naar huis?

Awarduitreiking Nationale Wellness Verkiezing

Sauna Review

Thermen Houten

Datum plaatsing: 17 december 2012

De verbouwing bij Thermen Houten Thermen Houten heeft onlangs een metamorfose ondergaan; De grootste panoramasauna in de regio, drie extra sauna’s met verschillende geuren en temperaturen, een lavendelsauna, een hamam- en rasulruimte, uitbreiding van het restaurant en metamorfose van het saunaplein. Maar betekent een verbouwing per definitie verbetering?

Sauna Review; Thermen Houten

Winnaars

SpaSereen

Datum plaatsing: 3 december 2012

Ga gratis naar SpaSereen Wat was iedereen nieuwsgierig en wat hebben we genoten van jullie reacties. Maar helaas zijn er maar 6 arrangementen te vergeven en moeten we dus keuzes maken. Kijk snel of jij tot één van de geluksvogels behoort die deze unieke thermen geheel kosteloos mag gaan ontdekken!

Winnaars bekend lean & clean actie SpaSereen

Wie mag zich de beste sauna van Nederland noemen?

Eindstand Nationale Wellness Verkiezing

Datum plaatsing: 20 november 2012

Beste sauna van Nederland En dan is het moment daar.. De stemmen zijn geteld en de eindstand van de Nationale Wellness Verkiezing per provincie is een feit. De resultaten zijn bepaald op basis van het wellnesscentre met de meeste stemmen en die met de hoogste gemiddelde rapportcijfers. Heb jij al gestemd?


Eindstand bekend Nationale Wellness Verkiezing

Thermen Geldrop

Sauna Review

Datum plaatsing: 30 oktober 2012

Sauna Review; Sauna Geldrop Onlangs nog vierden ze hun 30-jarig bestaan; Thermen Geldrop. Geen Oosterse sferen, Arabische invloeden of andere thema’s waarin je doorgaans wordt ondergedompeld. Thermen Geldrop wordt getypeerd door nuchtere Brabantse gemoedelijkheid; ‘What you see is what you get’.

Lees de hele review:
Thermen Geldrop: Nuchtere Brabantse gemoedelijkheid

Veluwse Bron wint Zoover award Beste Wellness 2012

Veluwse Bron

Datum plaatsing: 18 oktober 2012

Veluwse Bron beste sauna Bezoekers van Zoover waarderen de Veluwse Bron gemiddeld met een 8,5. Daarmee wint de Veluwse Bron de Zoover Award voor Beste Wellness 2012. Afgelopen dinsdag nam eigenaar Gert van der Steen deze publieksprijs in ontvangst.


Veluwse Bron beste wellness 2012 volgens Zoover

Winnaars

HerfstMail

Datum plaatsing: 11 oktober 2012

Win een dag sauna of thermen WAUW! Maar liefst 160 saunaliefhebbers hebben deelgenonen aan onze LIKE ♥ SHARE ♥ LOVE actie uit de HerfstMail! Kijk snel of jij tot één van de bofkonten behoort die een gratis dagje sauna staat te wachten!


Winnaars bekend LIKE ♥ SHARE ♥ LOVE HerfstMail

WK Sauna

Löyly: Do's & Dont's

Datum plaatsing: 5 oktober 2012

Sauna meester Fabian van Dijk vertelt Löyly, aufguss, opgieting, stoomstoot.. Het zijn allemaal benamingen voor een ritueel wat voor veel saunaliefhebbers ook wel de kers op de taart wordt genoemd tijdens een bezoek aan de sauna.

Lees het volledige artikel:
Löyly: kippenvel op en top!

Sauna Swoll

Landelijke saunadag borstkankerpatiënten

Datum plaatsing: 21 september 2012

Saunadag speciaal voor borstkanker patiënten Genieten, lotgenotencontact, maar vooral laagdrempeligheid staan centraal op de eerste landelijke saunadag voor borstkankerpatiënten op 23 september in Sauna Swoll in Zwolle. Want voor veel vrouwen die borstkanker hebben gehad, en bijvoorbeeld een borstamputatie hebben moeten ondergaan, is de drempel om van een dagje sauna te gaan genieten erg hoog.

Lees het volledige artikel:
Landelijke saunadag voor borstkankerpatiënten

Nationale Wellness Verkiezing

Zoektocht naar beste wellnesscenter van Nederland

Datum plaatsing: 17 september 2012

Nationale Wellness Verkiezing Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan…en weer doorgaan! Dat is het motto! Of toch niet? Diegene die reeds ontdekt hebben dat dit niet gaat werken, weten inmiddels dat het saunalandschap in Nederland in rap tempo groeit. Het ene na het andere prachtige complex ontpopt zich op de meest fraaie locaties. Hoog tijd dus dat er voor de bezoeker classificatie wordt aangebracht in de grote wirwar van relaxt Nederland.

Lees meer over:
Nationale Wellness Verkiezing 2012

SpaSereen

Sauna Review

Datum plaatsing: 14 september 2012

Sauna Review; SpaSereen 1 jaar heeft de bouw geduurd met daaraan voorafgaand een rechtszaak van maar liefst 4 jaar, maar het resultaat mag er zijn; een prachtig spa- en wellnesscomplex aan de Maarsseveense plassen. Als de teller op 325 staat, sluit het complex haar deuren, zodat de gasten kunnen genieten voor hetgeen waarvoor ze zijn gekomen; rust & ruimte.


Lees meer over:
Ultieme luxe in een decor van rietpluimen en dobberende eendjes

Thermen Holiday

Thermen Holiday verbaast strandgasten Scheveningen

Datum plaatsing: 25 juli 2012

wellness resort thermen holiday sauna zomer Waar vroeger een foldertje in de bus of een banner op een website volstonden, komen sauna & thermen tegenwoordig met zwaarder geschut over de brug om dompelbaden en zonneweides te vullen gedurende de zomer. Dit blijkt uit de ludieke actie van Thermen Holiday vanochtend op 't strand van Scheveningen.

Lees meer over:
Mysterieuze verdwijning strandgasten Scheveningen

Recron & NSV

Lancering samenwerkingsverband Sauna en Thermen Nederland

Datum plaatsing: 6 juli 2012

Fusie sauna's en thermen en nederlandse sauna vereniging De bedrijfsgroep Sauna's en Thermen van Recron en de NSV (Nederlandse Sauna Vereniging) zijn overtuigd geraakt van 't feit samen sterker te staan wat heeft geresulteerd in Sauna en Thermen Nederland. Hiermee worden de krachten gebundeld met als doel een sterkere positionering op het gebied van belangenbehartiging zowel lokaal als in den Haag, een CAO toegespitst op de sauna- en wellness-sector, marketingondersteuning en kennisontwikkeling.

Lees meer over:
Grootste samenwerkingsverband in de sauna- en wellness-sector een feit!

Thermen Holiday

"Het roer om bij Thermen Holiday"

Datum plaatsing: 13 juni 2012

Aanpak groot deel wellness organisaties werkt niet anno 2012 'Aanpak groot deel wellness organisaties werkt niet anno 2012', aldus Thermen Holiday. Commercieel Directeur en oprichter Sherita Narain keerde na 2 jaar terug bij haar eigen bedrijf. Ze startte met een frisse wind en koos voor een nieuwe aanpak.br/>
Lees meer over:
Thermen Holiday introduceert vanaf 1 juni een dagdeeltarief

Thermen Rosmalen

Gekleed en naakt bij Thermen Rosmalen

Datum plaatsing: 5 juni 2012

Gekleed bij Wellness Centre de Thermen in Rosmalen Wellness Centre de Thermen in Rosmalen biedt sinds maart zowel geklede als naakte gasten de mogelijkheid om van een saunabezoek te genieten. Wat vind jij? Is dit de toekomst? Of zijn in jouw ogen de termen sauna en naakt onlosmakelijk met elkaar verbonden?

Lees meer over:
Thermen Rosmalen komt geklede saunaganger tegemoet

Fort Resort Beemster

Opening Spa - Wellness Hotel Fort Resort Beemster een feit!

Datum plaatsing: 14 mei 2012

Voorzijde Fort Resort Beemster Temidden van de bijzondere Beemsterpolder wordt het Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de wereldberoemde Stelling van Amsterdam omgetoverd tot een prachtig resort inclusief Spa / Wellnesscentrum. Dit bijzondere Spa – Wellness – Hotel opent haar historische deuren in juni 2012.

Lees meer over:
Fort Resort Beemster opent haar deuren!

Social Media


Twitter deze Actie
Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]