Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Lounge avond bij Thermae 2OOO

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Lounge avond bij Thermae 2OOO

Thermae Lounge avond: tot 01:00 uur geopend!
De eerstvolgende Thermae Lounge is op 25 februari 2011.

Datum plaatsing: 23 februari 2011

De Thermae Lounge avondenLounge avond bij Thermae 2000 krijgen in 2011 een iets ander karakter. We zullen deze avonden nog groter gaan opzetten, met spetterende acts en een prachtige entourage. Het worden kleine shows met allemaal een uniek karakter. Avonden die u niet snel zult vergeten!

Op onderstaande data, kunt u in 2011 genieten van onze spectaculaire Thermae Lounge Avonden!

  • 25 februari 2011
  • 22 april 2011
  • 24 juni 2011
  • 26 augustus 2011
  • 28 oktober 2011

25 februari
Op deze avond kunt u genieten van de 1e lounge avond in onze sfeervolle sfeer. Deze avond zal geheel in het teken staan van romantiek! Het thema is dan ook 'Thermae meets Romantiek'. Geniet extra lang en start het jaar goed met ons spetterende avondprogramma.

De romantiek is mooi merkbaar 25 februari. Het gehele badgedeelte is gerestyled en het prachtige programma zorgt voor een romantische avond!

Ontdek twee fantastische acts!
Geniet van de prachtige ballroom en latin dansen van top dansers van Clara la Mar. Deze prachtige dansen zorgen voor een ontspannen romantische avond!

Ooit al een keer iemand in de lucht zien zweven als een engeltje? Vrijdag 25 februari a.s kunt u genieten van een spectaculaire Tissu act, waarbij u een fantastische performance kunt meemaken. Al zittend in het badgedeelte, komen deze prachtige shows aan u voorbij.

Thermae Lounge:
Een avond vol heerlijke muziek, fantastich eten en een prachtige entourage! Een avond die je een keer moet meemaken!

Naast hapjes en drankjes in onze trendy Bar Delight, draait onze DJ ontspannende Lounge-muziek. De sfeervolle entourage maakt de avond helemaal af. Graag willen wij je dan ook kennis laten maken met dit prachtige concept!

Thermae 2OOO organiseert op bovenstaande dagen, de Thermae Lounge avond. Een avondje uit met partner of vrienden. Deze Thermae Lounge avonden beginnen om 20:00 uur en duren tot 01:00 uur. Dit betekent 2 uur langer genieten van de wellnessfaciliteiten, met uitzondering van het saunagedeelte. Dit sluit op de reguliere tijd om 23:00 uur.

Deze terugkerende avonden zullen worden ondersteund door een Lounge DJ, die de gehele avond aanwezig zal zijn. De Thermae Lounge avond is ter aanvulling op de dagentree, dus u betaalt het reguliere entreetarief. De feestelijkheden vinden allemaal plaats rondom het badgedeelte. De hapjes en drankjes die u deze avond nuttigt, worden op de coin geboekt die u bij zich draagt. Tevens kunt u genieten van een heerlijke cocktail in het badgedeelte.

U hoeft voor deze speciale avonden niet te reserveren.

Meer info: www.thermae.nl
Programma Thermae lounge: 25 februari 2011


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]