Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Mei is de Health Maand bij Thermen Bussloo

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Mei is de Health Maand bij Thermen Bussloo

Gezond & Fit de zomer in!

Datum plaatsing: 11 mei 2009

De hele maand mei staat dit jaar bij Thermen Bussloo in het teken van vitaliteit en vitamines. Genieten van verse fruitsappen, beautybehandelingen op basis van fruit en een arrangement geheel gericht op het reinigen van het lichaam. Dé ingrediënten om de zomer vitaal te beginnen.Thermen Bussloo Meimaand Healthmaand Naarmate de zomer nadert is men weer bezig zijn of haar lichaam zomerklaar te maken. Dat kan nu ook bij Thermen Bussloo.

Tijdens de meimaand is healthmaand kan men zeer eenvoudig een bijdrage leveren aan een gezond en fit lichaam, terwijl hij/zij tijdloos geniet bij Thermen Bussloo.
Dit kan bijvoorbeeld met het arrangement Vitaal, dat volledig gericht is op de reiniging van het lichaam.

Ook fruit is een belangrijk ingrediënt voor een gezond en fit lichaam. De nadruk ligt tijdens de meimaand is healthmaand op verse fruitsappen en beautybehandelingen op basis van een natuurlijke fruitmix van aalbes, kruisbes en appel. Door de grote hoeveelheid aan vitamines & mineralen en het hoge gehalte aan zachte fruitzuren zorgen deze behandelingen voor een jeugdige, frisse en vitale uitstraling.

Tijdens het bezoek aan Thermen Bussloo kan men direct de vele nieuwe faciliteiten ontdekken. Thermen Bussloo is uitgebreid met onder andere een hamam, een groot hamambad, de vier elementen sauna en paviljoen Kelodrome met extra horecagelegenheid en meer rustruimte. Momenteel wordt er gebouwd aan de grootste Kelosauna van Nederland.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u met onze receptie bellen via 055-368 26 40 of kijk op www.thermenbussloo.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]