Home » Sauna Nieuws » Nationale Wellness Verkiezing

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.De Nationale Wellness Verkiezing

Update: De uitslag is inmiddels bekend en is terug te vinden via het artikel: de beste sauna van Nederland.

Datum plaatsing: 1 oktober 2012
De verkiezingen zijn nog maar amper achter de rug, of de volgende verkiezing dient zich alweer aan. En dit keer één waarvan de uitkomst wél een jaar overeind blijft: de nationale wellnessverkiezing! Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan…en weer doorgaan! Dat is het motto! Of toch niet? Diegene die reeds ontdekt hebben dat dit niet gaat werken, weten inmiddels dat het saunalandschap in Nederland in rap tempo groeit. Het ene na het andere prachtige complex ontpopt zich op de meest fraaie locaties. Hoog tijd dus dat er voor de bezoeker classificatie wordt aangebracht in de grote wirwar van alles wat wellness heet!

Criteria

Nationale Wellness Verkiezing Maar wat maakt een wellnesscenter nu zo uniek? De sfeer, de klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding of toch de hygiëne? Op www.wellnessverkiezing.nl kun jij jouw stem uitbrengen en tevens aangeven welke criteria jij nu juist zo waardeert aan jouw favoriete spot. Daarnaast is het mogelijk (anoniem) verbeterpunten in te fluisteren, die uiteindelijk bijdragen jouw wellness beleving nog verder te optimaliseren.

Prijzen

Een mooie bijkomstigheid zijn de te winnen prijzen! Wat dacht je van een vliegreis voor 2 personen naar Reykjavik, de nieuwe Ipad 3 of een hele dag wellness voor 2 personen.

Pink Ribbon

Daarnaast heeft de organisatie een mooie koppeling weten te maken met Pink Ribbon; voor iedere uitgebrachte stem wordt €0,05 gedoneerd aan Pink Ribbon. Pink Ribbon zet zich in tegen borstkanker en van iedere euro wordt maar liefst 87 cent besteed aan onderzoek en projecten. Een extra reden om te stemmen dus!!

Voorwaarden

Zorg dat je voor 15 november 2012 je stem uitbrengt via www.wellnessverkiezing.nl. Daarna volgt de finale-ronde waarin alle provinciewinnaars strijden om de landelijke titel. Deze finale-ronde loopt van 19 november tot en met 7 december 2012.

Zorg dat jouw favoriete wellnesscenter er vandoor gaat met die befaamde titel en STEM!

Nationale Wellness VerkiezingTwitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]