Home » Sauna Nieuws » Nederlands kampioen opgieten

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Marijn Bolhaar Nederlands kampioen opgieten!

Datum plaatsing: 3 juli 2017

Het afgelopen weekend vond de finale van het Nederlands kampioenschap opgieten (Aufguss NK) plaats bij Thermen Soesterberg. In het gloednieuwe Sauna Theater van Soesterberg (zie onder voor meer info) trakteerden de twaalf geplaatste saunameesters en 4 teams de aanwezige gasten op prachtige opgietingen.

Winnaar nk opgieten

Na een spannende competitie werd Marijn Bolhaar van Thermen Soesterberg door de aanwezige (deels internationale) vakjury bekroond tot Nederlands Kampioen. In ‘eigen huis’ zette hij een ongekende uitvoering neer van zijn thema Formula 1, The legend and the rookie. Tweede werd Laura Lenders, gevolgd door Fabian van Dijk. In de team categorie ging de eer naar Jareth Geluk en Veronica Vonk van Thermen Bussloo.

Sauna Theater Soesterberg geopend

Na maanden werk en voorpret werd op vrijdag, in het bijzijn van enkele honderden gasten, het Sauna Theater officieel geopend. De aanwezige gasten getrakteerd op de eerste echte theatershow, verzorgd door drietal opgietsters van Thermen Soesterberg. Een fantastische aftrap van het Nederlands kampioenschap opgieten, welke op vrijdag en zaterdag in dit theater plaats vond.

Het Sauna Theater is een enorme saunacabine (grootste van Europa) die een nieuwe dimensie geeft aan het opgieten. Er is plaats in deze saunacabine voor zo’n 180 gasten tegelijkertijd! Een unieke belevenis en een technisch hoogstandje, met licht en geluidshows. Maar dit is nog niet alles. Zo staat centraal in het theater bijvoorbeeld een groot led-scherm in van 4,5 meter breed, met projecties die elke opgietshow tot een onvergetelijke beleving maken.

Fabian Dolman, directeur Thermen Soesterberg, is verheugd over de nieuwste aanwinst van het wellnessresort in Soesterberg. “Dit is uniek in Europa. Onze gasten vinden het fantastisch. Dit theater is dé ultieme plek om opgietshows te geven, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. We zijn dan ook enorm trots dat Thermen Soesterberg direct de winnaar van het Nederlands kampioenschap voort heeft gebracht (Marijn Bolhaar) en kunnen niet wachten om vanaf vandaag dagelijks deze shows aan onze gasten te laten zien”.

In september vindt in deze sauna tevens de Aufguss WM plaats (het wereldkampioenschap opgieten). Saunameesters uit de hele wereld komen een week lang hun kunsten vertonen in dit Sauna Theater. Dat belooft wat!

Kijk hier voor meer informatie over het wereldkampioenschappen opgieten (Aufguss WM).

Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg Frits Koolhovenweg 8
3769 TR SOESTERBERG
T: 033 462 2460
www.thermensoesterberg.nl

Lees ook:

Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]