Home » Sauna Nieuws » Realisatie nieuw wellnesscomplex Amsterdam Noord

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Nieuw wellnesscomplex Amsterdam Noord

Datum plaatsing: 15 oktober 2013

De eigenaar van onder andere Devarana in Den Bosch en Sauna Ridderrode in Santpoort heeft sinds december 2012 weer een nieuw groots saunaproject op zijn agenda staan. Andries Borgeld, tevens bekend van de grote verhuurmaatschappij BoRent, heeft dit keer zijn oog laten vallen op de de voormalige waterzuiveringsinstallatie in Amsterdam Noord waarmee hij zijn 3e luxueuze wellnesscomplex op de kaart zou zetten.

Eigenaar Devarana bouwt nieuwe sauna

Ontspannen en badderen dus in enorme betonnen silo's, waar vroeger elke dag duizenden liters smerig rioolwater doorheen spoelden. De rioolwaterzuiveringsinstallatie, gelegen naast de Waterlandse Golfclub, is al ruim twintig jaar buiten gebruik. Op het zestien hectare grote terrein van de voormalige rioolwaterzuivering - tussen de A10, de Nieuwe Leeuwarderweg en het Noordhollandsch Kanaal - moet nu een 5 voetbalvelden grote spa komen met sauna's, stoombaden, binnen- en buitenzwembaden, beautyvoorzieningen, een ligweide, horeca en een hotel met tachtig kamers.

Plannen voor luxe sauna in Amnsterdam Noord

Tevens worden de drie dertien meter hoge cilindervormige opslagtanks van de rioolwaterzuivering onderdeel van het wellnesscomplex waaraan de architecten, op basis van de elementen, zelfs al specifieke invulling hebben gegeven.

Het stadsdeel verwacht, op een drukke dag, zo'n vijfhonderd bezoekers. Eind 2015 moet het complex gereed zijn. Het plan voor het complex wordt eind mei in de deelraad behandeld.

Lees ook:


Helaas is dit plan niet van de grond gekomen.
Andries Borgeld heeft wel Sauna den Ilp overgenomen.
Wellicht interessant Lees meer over Sauna den Ilp

Nieuws over saunaGeschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]