Home » Sauna Nieuws » Nieuwe chefkok bij Thermen Bussloo!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Nieuwe chefkok bij Thermen Bussloo!

De ambitieuze Mischa Graafmans introduceert ‘wellnessfood’

Datum plaatsing: 21 november 2011

Nieuwe chefkok bij Thermen Bussloo Mischa Graafmans is de nieuwe chefkok van Thermen Bussloo.
Als ervaren kok wil Mischa wellness en koken gaan combineren in de vorm van ‘wellnessfood’.
Immers hoort bij een dagje ontspanning in het wellnessresort ook lekker en gezond eten.
Door gezonder en herkenbaarder te gaan koken, wil hij met zijn team de beste keuken van alle Nederlandse wellnessresorts neerzetten.

Als 7-jarig jongetje hielp Mischa, gehuld in koksbuis, al mee in de keuken van het restaurant van zijn ouders in Amsterdam. ‘Ik had toen al een enorme passie voor eten en wist meteen dat ik later kok wilde worden’. Na de koksopleiding werkte hij als kok bij de mariniers in de Caribbean. Vervolgens heeft hij jarenlang als kok gewerkt in een hotel op Curaçao, waarna hij terugkeerde naar zijn geliefde Amsterdam om daar achtereenvolgens in het Hilton en Amstel hotel te gaan werken. Vervolgens koos Mischa voor de uitdaging en is als executive chef aan de slag gegaan op een cruiseschip.

‘Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en dat heb ik gevonden bij Thermen Bussloo. Wellness is een hot item en het lijkt me fantastisch om wellness met koken te gaan combineren. Op die manier kunnen we echt wellnessfood gaan serveren.’ Met de komst van de nieuwe chefkok, zal Thermen Bussloo op een meer gezondere manier gaan koken. Dit betekent minder vet en meer gebruik maken van natuurlijke processen om smaken naar voren te halen. ‘Wanneer je een uitje op lage temperatuur gaart wordt deze vanzelf zoet, zonder dat daar extra ingrediënten voor nodig zijn.’ Deze nieuwe kooktechnieken zullen worden toegepast om een saunabezoek nog gezonder te maken.

Volgende week zal Thermen Bussloo een nieuwe menukaart presenteren, waarbij alle ingrediënten van de gerechten beter afgestemd zijn op de producten.
Ook de presentatie op het bord wordt beter. ‘De prachtige omgeving van Thermen Bussloo biedt veel mogelijkheden om meer te gaan werken met locale en biologische producten’. ‘We moeten echter niet vergeten dat onze gasten geen uren willen dineren tijdens hun bezoek aan Thermen Bussloo.
De gerechten moeten dus, naast gezond, vooral lekker zijn en snel geserveerd kunnen worden’, aldus Mischa.

‘We willen bereiken dat onze gasten zeggen: ‘daar kun je nou echt lekker eten!’ Op die manier willen we niet alleen het mooiste wellnessresort van Nederland zijn, maar ook het wellnessresort zijn met de beste keuken.’ Mischa en zijn team kijken ook uit naar de komst van het hotel in 2012. ‘Ons enthousiaste koksteam kan niet wachten tot het hotel er staat. In het hotel zullen we de keuken naar een nog hoger niveau tillen, maar het concept ‘wellnessfood’ zal hetzelfde blijven.’

Door de komst van onze nieuwe chefkok heeft Thermen Bussloo een hele mooie korting! Ter introductie van onze nieuwe menukaart hebben wij van maandag 21 november t/m maandag 5 december een aantrekkelijke actie:
€ 10 sauna-entree bij boeking van het driegangen wellnessmenu.


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]