Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Thermen Holiday Zuidwolde ontvangt nieuwe commissaris van de koningin

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermen Holiday Zuidwolde

11 juni wordt de commissaris van de koningin ontvangen

Datum plaatsing: 8 juni 2009

ZUIDWOLDE - Op 11 juni a.s. brengt het voltallige college van Burgemeester en Wethouders en de nieuwe Commissaris van de Koningin een bezoek aan Thermen Holiday Zuidwolde. Om 11.00 uur vertrekt het gezelschap met een postkoets vanaf het Tonckenshuis. De rit gaat via de Meppelerweg, de Hoofdstraat en de Ommerweg naar Thermen Holiday Zuidwolde. Daar zal het gezelschap om 11.20 uur arriveren en genieten van een rondleiding verzorgd door eigenaresse S. Narain door het sauna en beautycenter.

Om 11.45 uur wandelt het gezelschap naar de BuitenHerberg om vervolgens in een groter gezelschap een rondetafelgesprek te voeren over thema's als economische ontwikkelingen, hergebruik van voormalige agrarische gebouwen, leefbaarheid op het platteland. Daarvoor worden ook de heren Klaas Steenbeek (voorzitter van het economisch platform), Freek Benning en Gert Jan Elzinga (beiden betrokken bij locale ontwikkelingen) uitgenodigd.

Thermen Holiday Zuidwolde (voorheen Sauna de Linderbrink) is in juni 2008 overgenomen door de eigenaren van Thermen Holiday Schiedam, mevrouw mr. S. Narain (zwarte zakenvrouw 2007) en de heer R. Gajadin. De expansiedrift is hiermee nog lang niet beteugeld: ook een overname in België en de bouw van het meest unieke wellnesscenter ter wereld in Hoofddorp liggen nog in het verschiet.

Zie ook: www.thermenholiday.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]