Home » Sauna Nieuws » Nieuwe sauna bij Wellnessresort De Waterlelie

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Nieuwe, pure en unieke saunabeleving

Bij Wellnessresort de Waterlelie

Datum plaatsing: 27 maart 2017

Gasten van Wellnessresort de Waterlelie kunnen vanaf heden van een nieuwe, pure saunabeleving genieten. De geheel vernieuwde houtgestookte sauna biedt de saunaliefhebber nog meer warmtesensatie, kleurbeleving én een prachtig uitzicht op de tuin en is hiermee een ware prikkeling voor de zintuigen.

Een met de natuur

De houtgestookte sauna (traditionele Finse sauna) is een zeer royale sauna geworden doordat het voormalig Turkse stoombad erbij getrokken is. Door ramen aan de sauna toe te voegen, ervaart u nog meer ruimte en rust. De natuurlijke aankleding, de knapperende open haard, geuren van hout en hars en het uitzicht op de tuin geven het gevoel een te zijn met de natuur.

Afkoeling na een saunagang is erg belangrijk. Na de houtgestookte sauna is het dan ook heerlijk afkoelen op een van de bankjes van het portaal, door een rondje te lopen in de riante tuin of onder de waterval om de hoek van de sauna.

Kleurbeleving

Nieuw zijn ook de verschillende kleuren die de sauna verlichten. Deze kleuren wisselen regelmatig en bekend is dat kleuren effect hebben op lichaam en geest.

“Als de sauna voor Groningen, Friesland en Drenthe bieden we onze gasten graag kwaliteit, sfeer en beleving. De nieuwe sauna is een waardevolle aanvulling voor een ontspannen wellnessdag. We zijn hier dan ook erg blij mee,” aldus managing director Nikki Bouman – de Vries.

Over Wellnessresort de Waterlelie

Wellnessresort de Waterlelie is hét luxueuze wellnessresort in Zevenhuizen en ligt net buiten de drukke stad. Het is met recht trots op de negen verschillende sauna’s, een culinair toprestaurant met uitstekende koks, een kwalitatief hoogstaande massage- en beautyafdeling met ervaren behandelaars. De riante tuin, voorzien van een groot modern en duurzaam twee temperaturenzwembad, biedt de Waterlelie het gehele jaar talrijke mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Kortom, waar echte rust en puur genieten centraal staan met persoonlijke aandacht en oog voor details.

Bron: www.waterlelie.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]