Home » Sauna Nieuws » Nieuwe Sauna's » Nieuwe sauna: Fonteyn Thermen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Fonteyn Thermen

Energie krijgen in een bijzondere omgeving

Datum plaatsing: 18 augustus 2010

Het was al in de Middeleeuwen dat het water uit de Stadsfonteyn de stad Bergen op Zoom van bijzonder water voorzag. Het Nederlandse Koninklijk Huis liet het water in de 19de eeuw met karrenvrachten vol naar hun residentie voeren. In 2006 heeft het Duitse instituut Fresenius dit water het predicaat ‘geneeskrachtig mineraal bronwater’ gegeven. En nu, in 2010, kunt U in dit bijzondere water baden in een ambiance die gebaseerd is op de Leer van de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht. Kortom, een weldadige beleving in een bijzondere omgeving.

Het Stadspark Hotel heeft een ingrijpende uitbreiding en renovatie achter de rug: nieuwe kamers, suites, entree, lobby, restaurant en vergaderzalen met kleurentherapie en een nieuw 1500 m² wellness centrum: Fonteyn Thermen.

Het Stadspark Hotel heeft nu 83 kamers en 4 suites op de bovenste verdieping. Het restaurant, met uitzicht over de Binnenschelde biedt nu plaats aan 140 gasten.

Fonteyn Thermen heeft 8 beautybehandelkamers, een kapsalon, een fitnessruimte gericht op cardio, 3 sauna’s , stoombad, 6 binnen- en buitenbaden, belevingsdouches, meerdere rustruimten en 2 solariums en massagestoelen en een terras.

Fonteyn Thermen is niet alleen voor hotelgasten toegankelijk. Ook dag- of avondgasten van buiten het hotel zijn welkom. U kunt er ook een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling, massage of bodypakking in één van de 8 salons.

23 September gaat Fonteyn Thermen open. De officiële opening zal nog nader worden bepaald.

Kijk voor meer informatie op: www.fonteynthermen.nl


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]