Home » Sauna Nieuws » In ontwikkeling » Thermen Holiday Haarlemmermeer

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Thermen Holiday Haarlemmermeer

Grootste wellnesscomplex ter wereld in Hoofddorp

Datum plaatsing: juni 2008

SCHIEDAM - Het startsein voor realisatie van het grootste wellness & leisurecomplex ter wereld werd 25 januari 2007 gegeven in Schiedam. Het unieke complex wordt gebouwd in Hoofddorp. Wethouder drs. M.J. Bezuijen van de gemeente Haarlemmermeer en de eigenaren van Thermen Holiday ondertekenen op genoemde datum de samenwerkingsovereenkomst.

Het wellnesscomplex in Hoofddorp bedraagt totaal 50.000 vierkante meter. Het bebouwde deel is 10.000 vierkante meter groot. De besloten tuin moet circa 20.000 vierkante meter groot worden en er komt nog een parkeervoorziening van 20.000 vierkante meter. In het bijzondere pand kunnen 1500 bezoekers per dag genieten van een wereld waar stress een illusie is. Voor de werkgelegenheid betekent dit 400 tot 500 banen. Met de bouw is 14 miljoen euro gemoeid.

Het thema van Thermen Holiday Haarlemmermeer zal zijn `Wellness around the World'. Bezoekers maken in het thermenlandschap een ontdekkingsreis rond de wereld waar zij rituelen en gezondheidsgebruiken leren kennen uit verschillende werelddelen en culturen. Zo is er bijvoorbeeld een Fins landschap aangelegd met meren, lavalandschappen, een sneeuwgrot en een Finse bergbeek. Liefhebbers van de warmte kunnen terecht in het Amazonegebied met onder andere een ware boomhutsauna, watersauna en grotsauna.

De nieuwe vestiging wordt overigens geen kopie van ons complex in Schiedam maar wel vanuit dezelfde filosofie: een wereld waar stress een illusie is. We willen onze gasten een paradijselijk resort aanbieden. Een oase van rust, ontspanning en weldaad.

Meer informatie over Thermen Holiday is te vinden op www.thermenholiday.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]