Home » Sauna nieuws » Nieuwe vleugel Thermae 2000

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Nieuwe vleugel Thermae 2000 officieel geopend

Datum plaatsing: 1 oktober 2018

25 september 2018 werd de nieuwste vleugel van Thermae 2000 officieel geopend met aanwezigheid van zo’n 90 vaste gasten. In de nieuwe vleugel, die net voor de zomer opgeleverd is, bevinden zich 6 behandelkamers voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, 4 behandelkamers voor fysiotherapie en een fitnessruimte.

Tijdens de officiële opening was er na het knippen van het lintje en een gezamenlijke toost, gelegenheid om de nieuwe ruimtes te bekijken en te ervaren middels demo’s waarin de trotse medewerkers de nieuwste behandelingen en technieken demonstreerden.

Lichaamsbehandelingen met natuurlijke producten

Een van de schoonheidsspecialisten laat een nieuwe behandeling zien waarin natuurlijke producten zoals rozenblaadjes, lavendel of brandnetel de hoofdrol spelen. Afhankelijk van het gewenste effect op het lichaam (hydrateren, verstevigen of ontgiften), wordt het gehele lichaam ingesmeerd met een pakking en doen de kruiden hun werk in een warm waterbed. Een kamer verderop wordt het gezicht van een proefmodel bedekt met een natuurlijk algenmasker, een extraatje bij de klassieke gezichtsbehandelingen die met eigen verzorgingslijn Thermae For Me worden gegeven. Deze productlijn bevat onder andere thermaal water met werkzame mineralen voor een stevige en stralende huid.

Fysiotherapie in het water en ‘op het droge’

De afdeling fysiotherapie is tevens vernieuwd. Een belangrijke afdeling, daar fysiotherapie in thermaal water (hydrotherapie) bewezen effectief is door de warmte en de samenstelling van het thermale water, één van de hoofdredenen waarom Thermae 2000 bijna 30 jaar geleden door twee fysiotherapeuten is opgericht. Het grootste deel van de fysiobehandelingen vindt plaats in het water, daarnaast geven de therapeuten en osteopaat op de jaarlijks groeiende afdeling fysiotherapie behandelingen ‘op het droge’. Nieuwe technieken zoals dry needling, echografie en tapetechniek 4xt worden gedemonstreerd. De fitnessruimte waarin alle apparaten volledig op luchtdruk werken is tevens onderdeel van de nieuwe afdeling.

De oplevering van de nieuwste vleugel is onderdeel van het totaal vernieuwingsplan voor de komende jaren, waar o.a. een grote panoramasauna, uitbreiding van de hotelkamers en sauna’s in de mergelgrotten toe behoren. Kijk voor alle nieuwe behandelingen en informatie over fysiotherapie op www.thermae.nl of www.thermaefysio.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]