Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2008 » NSV sluit zich aan bij recron

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Nederlandse Sauna Vereniging sluit zich aan bij Recron

NSV en Recron gaan elkaar versterken per 1 januari 2009

Datum plaatsing: 14-10-2008 11:00 - Bron: TourPres Holland

De Nederlandse Sauna Vereniging (NSV) heeft besloten om zich bij branche organisatie Recron aan te sluiten. Dat gebeurt met ingang van 1 januari 2009. Beide verenigingen kunnen elkaar versterken en de krachten bundelen, maar behouden daarbij wel hun eigen identiteit. Er zullen zich op deze manier 43 leden en een aantal aspirant leden extra aansluiten bij de bedrijfsgroep Sauna en Thermen van Recron. De NSV blijft als organisatie wel bestaan.

Taakverdeling
Recron zal de collectieve belangenbehartiging voor haar rekening nemen en de NSV zal zich blijven inzetten voor promotie en vakinhoudelijk kwaliteitsverbetering in de sector. 'Samen met de Nederlandse Sauna Vereniging zijn we nu dé vertegenwoordiger van de Sauna & Thermenbranche in Nederland. Wij zijn erg blij met de stap die de NSV gezet heeft', aldus Joep Thönissen, directeur van RECRON.

Kwaliteitskeurmerk
De eerste gezamenlijke actie zal het in de markt zetten van een kwaliteitskeurmerk voor de sauna- en thermenbedrijven zijn, waarbij we direct gebruik kunnen maken van elkaars expertise.”

Brancheorganisatie Recron vertegenwoordigt circa 1.900 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna’s.

en: www.recron.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]