Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Nu ook ongekleed recreëren bij Thermae 2OOO

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Nu ook ongekleed recreëren bij Themae 2OOO

Iedere laatste woensdag van de maand

Datum plaatsing: 12 april 2010

Op veler verzoek, organiseert Thermae 2OOO op woensdag 26 mei 2010 haar eerste ‘geheel ongeklede dag’, om dat vervolgens maandelijks te herhalen. Op deze dag kunnen de saunabezoekers, maar ook de badbezoekers door het gehele complex van Thermae 2OOO, zonder badkleding genieten van alle sauna en badfaciliteiten. Het geheel ongekleed zijn, is op deze laatste woensdag van de maand verplicht.

Ongekleed

Thermae 2OOO Naar aanleiding van de introductie van de badkledingdag, iedere 1ste dinsdag van de maand, waarop alle bezoekers badkleding dragen, zijn er veel verzoeken binnengekomen tot een ongeklede dag. De directie van Thermae 2OOO heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren waaruit bleek dat hier onder de vaste gasten van Thermae 2OOO inderdaad behoefte aan bestaat.

Achtergrond splitsing gekleed/naakt

De splitsing tussen het badgedeelte (waar men badkleding draagt) en het saunagedeelte (waar men zónder badkleding recreeert) vindt zijn oorsprong in het feit dat Thermae 2OOO van origine een Fysiotherapeutisch Kuurcentrum is. De oprichters van Thermae 2OOO waren immers 2 fysiotherapeuten. Kuren moet toegankelijk zijn voor iedereen, of men nu houdt van een gekleed of ongekleed kuurbad.

Heilzaam kuren

De heilzame werking van het thermale water is bevorderend voor diverse patiënten, denk aan mensen met reuma, spier of gewrichtsklachten. Dit komt goed tot zijn recht in de Thermae hydrotherapie (www.thermaefysio.nl). Er zijn ook gasten die preventief kuren.

Lifestyle

Omdat saunabezoek steeds meer een lifestyle element wordt, naar gelieve aangevuld met massages, beauty en wellness, past het naakt recreëren goed bij deze (groeiende) doelgroep. Met deze nieuwe speciale dagen komt Thermae 2OOO tegemoet aan de wensen van haar gasten.

Kijk voor meer informatie op: www.thermae.nl.


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]