Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Aquarein in Grobbendonk is geopend

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Aquarein in Grobbendonk is geopend

Een complex van maar liefst 12.000 m2!

Datum plaatsing: 11 december 2009

GROBBENDONK - Afgelopen 4 december heeft Aquarein haar deuren geopend. Het complex is maar liefst 12.000 vierkante meter groot en is gelegen in een bos wat voor een rustige sfeer zorgt.

Aquarein, Grobbendonk, België Stap Aquarein binnen en de stress glijdt van je af - reeds bij het onthaal. Geef je over aan de totale ontspanning. En aan de goede zorgen van onze medewerkers. Want we zijn er voor jou en koesteren jouw persoonlijk welzijn.

Aquarein is een sauna- en wellnesscomplex van 12.000 m2 gelegen in een oud bos van 80 000 m2. Waar je ook bent, binnen of buiten, altijd zie je de bomen en hoor je de vogels. Je geniet van absolute rust, schoonheid en privacy.

Het complex is zo opgebouwd dat je steeds ergens een rustig plekje kan vinden voor een aangename babbel of gewoonweg alleen genieten. Ook de kleedkamers zijn opgedeeld in kleinere compartimenten - zo onderga je van bij het binnentreden alle rust en sereniteit.

Geniet met al je zintuigen. Verwen je lichaam en geest, zodat je zintuigen hun evenwicht hervinden. Aquarein ontvangt je in een state-of-the-art wellnesscomplex met een prachtige tuin. En biedt je pure verwennerij: Je beleeft diepe ontspanning in de sauna’s of hammam, Je ervaart de helende kracht van een massage of packing, Je proeft onze lekkere en gezonde keuken.

Nu speciaal voor de opening in December, 2e persoon gratis!

Zie: 2 voor 1 acties
Meer info: www.aquarein.be

Aquarein, Grobbendonk, België


Saunamoment

De eerste sauna’s waren gewoon kuilen in de grond waarin stenen opgewarmd werden. Daar werd water over gesprenkeld om stoom te maken en zo van de sensatie van verhoogde warmte te genieten. Het precieze ontstaan van de sauna is niet bekend. Geweten is dat de sauna reeds werd gebruikt door de antieke Indiërs, de Scythen en in de antieke Griekse cultuur.

In de Middeleeuwen was de sauna in heel Europa verbreid en werd als de belangrijkste mogelijkheid voor lichaamshygiëne gezien. In de meeste landen is de sauna daarna in onbruik geraakt. Men is immers naakt is en bovendien mannen en vrouwen bij elkaar zitten, bestreed de Kerk de sauna als een bron van ‘zedeloosheid’. In Europa is in Finland de saunacultuur het best behouden gebleven en verder ontwikkeld.

Het Aquarein aanbod:

 • Kelo, de geurige gezondheidssauna
  De dennenhouten sauna brengt de Finse wouden naar je toe. Dompel je onder in de gezonde geursensatie. We plaatsten deze buitensauna half onder de grond, zo omhult zijn warmte je beter.
 • Steensauna, exclusieve warmte
  De stenen muur geeft zijn milde warmte langzaam vrij en contrasteert prachtig met het lichte hout van de sauna.
 • Biosauna, genezende kleurentherapie
  In de milde biosauna activeren kleuren je organen
 • Panoramasauna, natuurlijk genot
  Je droomt weg met zicht op de bosrijke omgeving
 • Waterspa, ultieme verfrissing
  Tijd om af te koelen? Onze belevingsdouche, warm en koud doorloopbad stimuleren je zinnen. Je herademt in het grote bubbelbad, rust uit bij het grote voetenbad voor je aan een volgende saunaverwenning begint. Of je drijft lui van binnen naar buiten in onze zwemspa met zijdelingse jacuzzizitjes en zicht op de natuur.
 • Infrarood werkt in de diepte
  De milde warmte ontspant je spierweefsel, vertraagt het verouderingsproces en verhoogt je weerstand.
 • Hammam zuivert
  Ontspan je in het Turkse stoombad, het brengt je vochtbalans op peil en maakt je luchtwegen vrij.

Aquarein, Grobbendonk, België


Wellnessmoment

Lichaam en geest verzorgen is geen overbodige luxe. Stress stapelt zich in het lichaam op en zet zich vast. Weldadige massages en ontgiftende pakkingen verminderen de spanningen en vernieuwen lichaam en geest. Je voelt je lichter, blijer en energieker.

Van klassieke ontspanning tot de nieuwste relaxatietechnieken: hervind je innerlijke harmonie in een van de vijf behandelingskamers. Duo’s worden samen verwend in de duostudio.

Aquarein staat garant voor kwalitatief, vakkundig en hygiënisch genieten. Beleef een ware wellnesscultuur en laat je verdwalen in het uitzicht door het prachtig omringend bos.

Aquarein biedt uitgebreide thermen-en beautyfaciliteiten. Daarnaast beschikken we over vakkundig professionele medewerkers die je met de grootste zorg omringen en die steeds voor je klaarstaan met informatie en advies.

In het professionele wellness- en schoonheidscentra van Aquarein wordt uitsluitend gewerkt met de producten en volgens de rituelen van Dokter Payot.

Er kan gekozen worden uit een aanbod van:

 • Gelaatsverzorgingen
 • Lichaamsverzorgingen
 • Massages
 • Epilaties
 • Hand-en voetverwenning
 • Arrangementen - van een quick relax arrangement van 30 minuten tot een luxe arrangement van 4 uur
 • Men Only - voor de hedendaagse man

Aquarein, Grobbendonk, België


Smaakmoment

Aquarein verzorgt je helemaal. Dus verwennen we je ook culinair. Onze medewerkers staan rustig en discreet klaar om je op je wenken te bedienen. Op de derde verdieping vind je onze rustruimte en restaurant: een evenwicht van modern zendesign en huiselijk comfort. Je slaapt, rust of tafelt verfijnd.

Diepe rust

Na elke saunasessie nodigen we je uit in onze rustruimte. Je doezelt voor een knapperend vuur. Of nestelt je in de comfortabele relaxzetels met een tijdschrift uit onze bibliotheek. En ook aan tafel vind je ontspanning. Leg je zalig achterover op je stoel, de rugleuning volgt je. Geniet van het unieke uitzicht.

Verfijnde keuken

Een lichte lunch, een heerlijk diner, een vers sapje of een verfrissende muntthee...bij jouw genotmoment hoort ook lekker eten en drinken. Prikkel je papillen met onze evenwichtige menukaart, ontmoet elkaar aan tafel, en geniet. Ons restaurant heeft een hart voor jouw gezondheid en smaak.

Meer info: www.aquarein.be


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]