Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Oprichting Vereniging Noord Nederlandse Wellnessbedrijven

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Oprichting Vereniging NoordNederlandse Wellnessbedrijven

‘Samen Sterk in Saunaland’

Datum plaatsing: 28 augustus 2011

Vereniging Noord Nederlandse Wellnessbedrijven Schiedam, 15 augustus 2011 - Zeven Noord Nederlandse Wellness ondernemingen hebben recentelijk de ‘Vereniging van Noord Nederlandse Wellnessbedrijven’ opgericht. Een van de belangrijkste doelen die de vereniging nastreeft, is het onder de aandacht brengen van de in de schaduw gegroeide maar ondertussen volwassen geworden Noord Nederlandse Wellnessbranche in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Om de vereniging en haar aangesloten leden onder de aandacht te brengen is de website www.vnwb.nl gelanceerd. Hier staat onder andere informatie over de verschillende ondernemingen en tips over het saunabaden op vermeld. In september 2011 presenteert de vereniging zich ook tijdens de 55 plus Expo 2011 beurs in Groningen.

De saunahopper
Samen met de oprichting van de vereniging is de saunahopper geïntroduceerd. De saunahopper is een strippenkaart t.w.v. € 79,- waarmee saunaliefhebbers de zeven deelnemende wellnessresorts elk éénmaal kan bezoeken. Voor de wellnessliefhebbers van ‘het echte ontspannen’ uit de drie Noordelijke Provincies biedt deze saunahopper een kans om tegen een uiterst voordelige prijs bij alle aanbieders te gaan genieten en de verschillende wellnessfaciliteiten te ontdekken. Omdat wellnessliefhebbers vaker bereid zijn om 1 tot 2 uur te reizen voor een wellnessbezoek en er duidelijk sprake is van een toenemende tendens om er een overnachting of volledig uitje ‘in de buurt’ aan vast te plakken, zouden ook diverse andere branches van dit initiatief kunnen profiteren.

De saunahopper zal zeer binnenkort via alle zeven leden, te weten Thermen de Waterlelie, Beauty Sauna Peize, Thermen & Beautycentrum Anholts, Sauna het Friese Woud, Thermen Holiday Zuidwolde , Wellness & Beauty Sauna de Woudfennen en Sauna ‘t Dalhuus verkrijgbaar zijn.


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]