Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » 2e Ryokan ladies lifestyle event

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.2e Ryokan ladies lifestyle event

The Ryokan Experience: Een avondje uit, for ladies only!

Datum plaatsing: 6 mei 2011

Saunapark van Dijk failliet
Op dinsdagavond 17 mei a.s. vindt – van 19.00 tot 22.00 uur - het 2e Ladies Lifestyle Event plaats bij HealthSpa Ryokan in Zutphen. Een moment om gewoon lekker vrij te plannen en een leuk, gezellig, enerverend en inspirerend avondje uit te gaan, mits vrouw natuurlijk. Centraal staat alles op het gebied van persoonlijke lifestyle, zoals beauty, gezondheid, fashion, verzorging en decoratie. En bij inschrijving vooraf ontvangt u een presentje waarin o.a. een waardebon voor 10% korting op een Ryokan Beautybehandeling.
Klik hier om in te schrijven.

De toegang is vrij, terwijl u op een bijzondere manier (!) verwelkomd wordt met een gratis drankje. Vervolgens kunt u overal – dus ook in de sauna en in de prachtig bloeiende Japanse theetuin – heerlijk rondwandelen en een kijkje nemen. Op diverse plekken zullen ‘lifestyle-toppers’ u aangenaam verrassen, terwijl u tussendoor rustig kunt gaan zitten om bijvoorbeeld gezellig met een aantal vriendinnen Japanse thee te drinken. De eventuele aanvullende drankjes en daarnaast ook hapjes kunnen worden betaald met speciale Ryokan Experience munten. Deze zijn te koop bij de Ryokan Receptie of Sauna Bar.

PROGRAMMA

Sweet Evening… Sweet Silver!
Hoe heerlijk om in HealthSpa Ryokan een kijkje te kunnen nemen… een idyllisch saunalandschap, een oogstrelende theetuin, een smaakvol restaurant met smaakmakende gerechten en een sushibar… met op de achtergrond de jazzy klanken van het succesvolle zangtrio Sweet Silver.

Bijzondere Japanse TheeCeremonie
Hoe speciaal om een heuse Japanse TheeCeremonie onder leiding van de Warnsveldse Kiyo Ichikawa mee te maken... en de eeuwenoude Japanse wellness principes van Ryokan (spreek uit: ri-oo-kan) ook als iets heel tastbaars te ervaren. En tijdens het Lifestyle Event kan Japan actief worden gesteund door een Ryokan massage à 5 euro te nemen, welke vervolgens compleet ten goede zal komen een door Kiyo aanbevolen project.

Sprankelende Make-up en Manicure Workshops
Hoe verfrissend om in speciale workshops kennis te maken met het Italiaanse PUPA en het Japanse KOH. PUPA als prachtig en niet alleen trendy en natuurlijk, maar ook classy en kleurvast make-up merk; KOH als stijlvol manicuremerk dat bijdraagt aan balans en harmonie.

Wervelende Modeshow
Hoe prikkelend om de nieuwste combinaties op modegebied voorbij te zien komen… de aansprekende outfits van John&Nina, gecombineerd met de eigenzinnige monturen van BB Optiek en de uitgesproken kapsels van Bronsbergen Coiffure… met als finishing touch de visagie en make-up door het Ryokan BeauyTeam.


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]