Home » Sauna Nieuws » Overname sauna Den Ilp

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Eigenaar Den Ilp pakt grootser uit dan vooraf gedacht

Sauna Ilp overgenomen door eigenaar Sauna Devarana en Sauna-Thermen Ridderrode

Datum plaatsing 21 januari 2014

Enige tijd geleden werd al bekend dat Sauna Den Ilp, gelegen in een prachtig natuurgebied in het gelijknamige plaatsje nabij Landsmeer en Amsterdam, in handen is gekomen van Devarana eigenaar Andries Borgeld tevens bekend van verhuurmaatschappij Bo-Rent.

De website van Den Ilp gaf eerder aan dat er na de start op 30 september 2013 verwacht werd enige weken druk te zijn met verbouwen alvorens het complex weer geopend zou worden voor het grote publiek. Gezien eerdere realisaties van zijn hand, zouden we versteld staan als Borgeld aan zijn eerdere plan, om slechts een paar ‘kleine’ aanpassingen door te voeren, zou vasthouden. Inmiddels kopt de website dat de planning gaandeweg de verbouwing is gewijzigd en het project grootser wordt aangepakt dan in eerste instantie verwacht. Niet alleen de horeca, maar tevens technische installaties, diverse sauna’s en de betegeling worden onder handen genomen. Estida, onderdeel van de Bo-Mij groep en tevens verantwoordelijk voor de styling van Ridderrode en Devarana, heeft ook het nieuwe Den Ilp voorzien van interieur en inrichting.

Een opening medio januari, zoals op de website in eerste instantie vermeld werd, is dan ook niet haalbaar gebleken. Inmiddels is de website geüpate met het nieuws dat het complex naar verwachting medio maart haar deuren weer zal openen.

Overigens heeft deze veelzijdige entrepeneur onlangs ook zijn oog laten vallen op de voormalige waterzuiveringsinstallatie in Amsterdam Noord waarmee hij wederom een luxueus wellnesscomplex op de kaart zou zetten.

Update 24 maart 2014

Volgens de laatste berichtgeving hebben er het afgelopen weekend proefavonden voor vaste gasten plaatsgevonden en zal de daadwerkelijk opening voor het grote publiek niet lang meer op zich laten wachten. Wordt vervolgd.


Lees ook:

Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]