Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Sauna Spaubeek gaat weer open met een nieuwe formule

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Sauna Spaubeek weer open met nieuwe formule

Op 20 juni 2009 opent de nieuwe Sauna Spaubeek haar deuren

Datum plaatsing: 10 juni 2009

SPAUBEEK - Vanaf 20 juni opent de nieuwe Sauna Spaubeek haar deuren met een uniek all-inclusive concept. De intieme en gezellige sauna heeft volledig gerenoveerde relax- en saunavoorzieningen en beschikt bovendien over meerdere massage- en beautyruimtes die worden geëxploiteerd door Your Body Care. Het nieuwe concept is tot stand gekomen door een goede samenwerking tussen de eigenaar Velda Moonen, Leon Moonen en wellness ondernemers André en Anne-Marie Köppen.

Open dag op 20 juni
Op zaterdag 20 juni van 16:00 t/m 20:00 uur organiseert Sauna Spaubeek een open dag met demonstraties van massage- en beautybehandelingen. Onder het genot van een hapje, drankje en live muziek heeft u de gelegenheid kennis te maken met het nieuwe team en de saunafaciliteiten te bewonderen. Vanaf zondag 21 juni is de sauna geopend voor gebruik. De directie van Aparthotel heeft besloten om alle houders van een jaarkaart van Huize Hölterhof de gelegenheid te bieden om op vertoon van deze kaart gratis gebruik te maken van sauna Vital in Aparthotel Delden. Ook de houders van een duo jaarkaart kunnen met deze kaart terecht bij Sauna Vital op dezelfde voorwaarden zoals destijds is overeengekomen met Huize Hölterhof.

All-inclusive concept
De nieuwe formule houdt in dat u voor een vast bedrag van 26,50 euro 4 uur kunt genieten van alle saunafaciliteiten en onbeperkt gebruik maakt van het zelfbedieningsbuffet met frisdranken, warme dranken, vruchtensap, soep met brood en salades. Combineert u het sauna bezoek met een massagebehandeling of wilt u een glas bier of wijn, pas dan betaalt u extra.

Oude cadeaubonnen
Sauna Spaubeek wil graag tegemoet komen aan bezoekers die in het bezit zijn van een cadeaubon van de vorige eigenaar. Echter, cadeaubonnen van voor 1 juni 2009 worden alleen geaccepteerd wanneer u wordt vergezeld door een (betalende) bezoeker. We proberen u een zo passend mogelijk aanbod te doen.

Openingstijden
Sauna Spaubeek is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00, op woensdag gesloten en op dinsdag alleen toegang voor vrouwen.

Kijk voor meer informatie op: www.sauna-spaubeek.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]