Home » Sauna Nieuws » Sauna van Egmond wint prestigieuze toerisme-prijs

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Sauna van Egmond wint prestigieuze toerisme-prijs

Haarlemse sauna bekroond met ‘Unique Spa Award’

Datum plaatsing: 14 augustus 2017

De Haarlemse Sauna van Egmond is door het internationale Luxury Travel Guide bekroond met een Award in de categorie ‘Unique Spa of the Year’. De Britse uitgever van kwaliteitsgidsen met de beste en meest exclusieve bedrijven in de hospitality-branche beoordeelde Sauna van Egmond hoog op de aspecten service, gastronomie en sfeer.

Bij Sauna van Egmond zijn ze uiteraard zeer verguld met deze ‘Oscar’ van de toeristische industrie. Mede-eigenaar en bedrijfsleider Cees Aalders: “Sfeer is bij ons enorm belangrijk. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een unieke beleving te creëren voor onze gasten. Als je dan op deze manier de bevestiging krijgt dat je daarmee op de goede weg bent is dat wel een kick.”

Service en gastronomie

Eerdere Nederlandse winnaars van een Luxury Travel Award zijn bijvoorbeeld vijfsterrenhotels Hotel the Grand en het Conservatorium Hotel in Amsterdam en het Noordwijkse Hotel van Oranje. Een team van experts beoordeelt elk jaar accomodaties over de hele wereld in verschillende categorieën. Criteria die de juryleden van de Luxury Travel Guide meeneemt in haar eindoordeel zijn onder meer de locatie, de service, het gastronomisch niveau, innovatie en werknemer-tevredenheid.

Internationale allure

“Wij zeggen altijd dat we een begrip zijn in Haarlem en verre omstreken. Hoe wijd die omstreken zijn wordt nu ineens heel duidelijk!” glimlacht de bedrijfsleider. Sauna van Egmond verwacht niet persé een directe toestroom van internationale gasten. De uitreiking van de Luxury Travel Award vindt komend najaar plaats in Londen. Of ze daar naartoe gaan? “Op zich natuurlijk wel bijzonder om bij te zijn,” zegt Aalders, “maar eigenlijk hebben we het daar gewoon veel te druk voor. Dus die award moeten ze maar opsturen.”

Over Thermen & Beauty van Egmond

Sauna van Egmond is al meer dan 40 jaar een begrip in Haarlem, en ver daarbuiten. De sauna is gevestigd in de Van Egmondstraat 4. Het complex beschikt over diverse thermenfaciliteiten, een restaurant, een uitgebreid beauty-aanbod en luxe massagestudio’s.

Voor meer informatie over Sauna van Egmond: www.saunavanegmond.nl

Lees ook:

Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]