Home » Sauna nieuws » Wellnessresort Spa One

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Spa One gaat enkele dagen proefdraaien

1 maart volledig geopend

Datum plaatsing: 21 februari 2019

Op Landgoed Bergvliet opent het fonkelnieuwe Spa One vanaf vrijdag 22 februari haar deuren voor enkele proefdagen. Vanaf 1 maart is het complex volledig geopend en zijn alle faciliteiten gereed.

Proefdagen

Tijdens de proefdagen van 22 t/m 28 februari zijn nog niet alle faciliteiten geopend, maar je kunt alvast kennis maken met o.a. de Nordic Massive Sauna, The Oriental Sauna, de verschillende zwembaden, whirlpools, zoutbaden, het restaurant, de lounge en de bibliotheek. Ook de beauty- en massagesalons en de hamam zijn al geopend. “De proefperiode geeft ons de gelegenheid om de verschillende sauna’s helemaal gebruiksklaar te maken en om te luisteren naar jouw ervaringen, om vanaf 1 maart alle saunagangers een optimale ervaring te kunnen bieden. Op die dag worden ook de Classic Swedish Sauna, de Buitencabine, de Biosauna, de Zoutsteencabine, de tuin en andere faciliteiten in gebruik genomen.”, zo laat Spa One weten. Je betaalt dan een gereduceerde entreeprijs.

Grootste en groenste wellnexcomplex

Spa One is het niet alleen het grootste spa en wellnesscomplex van Zuid-Nederland, het is ook het groenste. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan architectuur en design, maar ook aan duurzaamheid. Zo zijn een groot aantal zonnepanelen, pelletbranders en een warmtekrachtcentrale geïnstalleerd om eigen energie op te wekken. Deze inspanningen zijn onlangs beloond met een zogenaamde Groenverklaring. Mede hierdoor wordt Spa One nu al gezien als landelijk voorbeeld binnen de branche.

Bron: www.oosterhout.nieuws.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]