Home » Sauna nieuws » Zomernacht event SpaSense

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Geslaagd zomernacht event bij SpaSense

Zomer bij sauna Geldrop Kun jij ook zo genieten van de sauna bij nacht? De mooie saunatuin gehuld in een sluier van donkere tinten, op mysterieuze wijze verlicht en vaak gevangen in romantische sferen? Dan had je het zomernacht event bij SpaSense eigenlijk niet mogen missen. Op zaterdag 2 augustus stond wat voorheen de naam Thermen Geldrop droeg volledig in het teken van de zomer. ‘Vele extra’s en bijzondere belevingen’ luidde de aankondiging met als hoogtepunt de verruimde openingstijd tot 3.00 ‘s nachts.

Geheel volgens plan is het een prachtige dag met een temperatuur zo rond de 25 graden. In een gezellig drukke tuin liggen gasten lekker te genieten en of het met het event te maken heeft; er hangt een duidelijke vakantiesfeer. Binnen is het daardoor lekker rustig wat maakt dat er voor ieder wat wils is. Ik blijf me verbazen over de luxueuze uitstraling van het complex, wat sinds mijn laatste bezoek nog verder is geoptimaliseerd. De individuele zoutbaden zijn vervangen door een grote variant, de 2 losse aroma baden hebben plaatsgemaakt voor een rasul ruimte, ook heeft Dr. Fish hier zijn intrede gemaakt en zo zijn de ‘specials’ borden in het restaurant opgetuned naar LCD-schermen; veranderingen die de ultieme wellnessbeleving nog minder in de weg staan. Zomer bij sauna Geldrop

Buiten de outdoor-massages waaraan je je voor €12,50 tegoed aan kunt doen, komen de beloofde extra’s en belevingen zodra de avond valt voor de dag. Het relax-vlonder grenzend aan het zwembad wordt omgetoverd tot heuse DJ-booth waarvandaan de lekkerste zomerse lounge beats klinken, fakkels geven een extra dimensie aan de toch al fraai verlichte tuin, zo nu en dan komt er een lekker hapje voorbij en de openslaande deuren vanuit het zwembad naar het terras versterken nog eens extra het ‘avondje-uit-gevoel’. Ook de opgietingen gaan de hele nacht door, dus vervelen hoeven we ons niet!

De unieke combinatie van relaxen met het vleugje entertainment, maakt dit zomernacht event tot een bijzonder geslaagde ervaring (ook de bomvolle goodie-bag bij vertrek gooit geen roet in het eten;). Bij succes zal dit event dan ook in de toekomst haar vervolg vinden, onze zegen hebben ze!

SpaSense

Logo Thermen Geldrop Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop
Tel. 040 2854877
www.spasense.nl


Lees ook:


Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]