Home » Sauna nieuws » Nieuwe sauna geopend in Zwolle

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Stadshagen krijgt sauna, zwembaden en yogacentrum

Zwolle krijgt een onthaastingscentrum

Datum plaatsing: 25 maart 2019

Zwolle krijgt een onthaastingscentrum aan de rand van Stadshagen en de Mastenbroekerpolder. Het onthaastingscentrum biedt niet alleen wellness. De initiatiefnemers richten zich op zingeving (meditatie, yoga), uitrusten & beleven (sauna’s, zwembaden), doelgericht & actief (fitness, bootcamp) en gezondheid & medisch (fysio, acupunctuur).

Zij zochten in eerste instantie een plek bij de Milligerplas, maar daar was onvoldoende ruimte. Die is er wel aan de noordpunt van de Scholtensteeg, op de grens van Stadshagen en de Mastenbroekenpolder, op een plek die goed bereikbaar is, langs de Hasselterweg.

Zingeving

Wethouder Monique Schuttenbeld is enthousiast: ‘Met dit onthaastingscentrum krijgt Stadshagen een prachtige voorziening, die ook voor bezoekers van buiten de wijk interessant is. Daarmee wordt het hier nog fijner wonen en wordt deze wijk de komende jaren een nog volwaardiger en levendiger stadsdeel van Zwolle. Stadshagen kent nu vooral voorzieningen die gericht zijn op de wijk, zoals kinderopvang, gymzalen, winkels en scholen. Buiten sportaccommodaties heeft de wijk weinig vrijetijdsvoorzieningen die wijkoverstijgend zijn. Een onthaastingscentrum biedt niet alleen bewoners uit de wijk ontspanning, beleving en zingeving, het wordt een fijne plek in het groen voor bezoekers uit de wijdere omgeving.’

Scholtensteeg

De noordelijke kop van de Scholtensteeg is de grens van de bebouwing, zichtbaar vanaf de Hasselterweg en vanuit de Mastenbroekenpolder. De gebouwen van het wellnesscentrum markeren straks de entree van de Scholtensteeg en zullen zichtbaar zijn, maar ingetogen, en op een goede manier in het landschap worden ingepast, met veel groen en natuurlijke materialen.

Kijk hier voor het hele plan

Bron: www.zwollenu.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]