Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Start sauna seizoen bij Thermen Bussloo

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Thermen Bussloo

Start sauna seizoen

Datum plaatsing: 27 augustus 2010

Op 1 september start het nieuwe saunaseizoen. Er zijn nieuwe wellnessarrangementen samengesteld en bestaande arrangementen in een nieuw jasje gestoken. Ook het komende saunaseizoen is er weer keuze uit een breed assortiment, waarbij er zowel voor de daggasten als voor de avondgasten een passend arrangement is.

Volledig nieuw is de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen. Er zijn drie arrangementen (Ontdekking, Relax en N-Joy) die naar wens kunnen worden uitgebreid met behandelingen. Over dit arrangement en de behandelingen wordt een aantrekkelijke korting berekend. Hoe meer behandelingen erbij geboekt worden, hoe hoger de korting.

Themaweek

In de maanden september, oktober en november worden er themaweken georganiseerd. Van 6 t/m 12 september vindt de week van de massage plaats. Iedere gast die tijdens deze week een massage ondergaat, ontvangt een leuke attentie van Thermen Bussloo.

Badenkaartvoordeelweken

Net als de voorgaande jaren staat Thermen Bussloo in september in het teken van de Badenkaartvoordeelweken. Badenkaarten zijn al erg voordelig, maar tijdens de badenkaartweken ontvangt men 10% extra korting. De uitgelezen kans voor vaste gasten om zeer voordelig hun badenkaart aan te schaffen.

Nieuwe website

Vanaf 1 september staat de nieuwe website van Thermen Bussloo online. Naast het online reserveren van arrangementen en behandelingen is het nu ook mogelijk om sauna entree online te reserveren.

Kortom: kom in september naar Thermen Bussloo en beleef alle ongekende faciliteiten! Voor meer informatie of om te reserveren kunt u met onze receptie bellen via 055-368 26 40 of kijk op www.thermenbussloo.nl


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]